15
Вершковий десерт з сиру загортають в темний пакет і загортають харчовою плівкою, щоб чоловік не знайшов попереду часу.
Десерт сиру з желатином і сушеними фруктами без борошна і випічки. Що може бути краще? Цей простий ласощі можна приготувати за 15 хвилин. На додаток, корисний і яскравий десерт PP стане відмінним сніданком для дорослих і дітей.
Десерт сиру з желатином Склад
Підготовка
Кожен в домашніх умовах має гречку. Але просто каша банально. Як виявилося, від звичайних злаків можна приготувати незвичайний десерт. Смачна запечена запіканка з гречкою не сором'язлива, щоб покласти на стіл вішалка, подрібнити господарств. Порада: використовуйте кислий сир, з ним смак страви буде більш виразним.
Десерт сиру з желатином Склад
- 350г сир
- 100г сметана
- КСНУМКСг желатин
- 50г мед
- 50 г лісового горіха
- 100г горіхів
- 100г сушених журавлин
- 50г пісташки пісташки
- 100г сушений
- 100г дат (або родзинки)
Підготовка
- Соак в 80 грамах желатину.
- У великій мисці змішайте сир зі сметаною і медом. Отримайте хороший блендер.
- Потім перервуться на невеликі шматочки волоського горіха, лісового горіха і фісташки.
- Замочити в воді і нарізати на шматочки сушених абрикосів і дат.
- Розтопіть желатин в мікрохвильовці і додайте його до обрізки.
- Залийте в сиру сушені абрикоси, дати, журавлину і горіхи. Подивляйте все лопаткою до однорідності.
- Поставте суміш в прес-форму з харчовою плівкою, і відправте на 2,5 години в холодильник.
- Зняти і вирізати десерт на порційні шматочки.
- Детальніше про рецепт можна знайти на кулінарному YouTube каналі Ольги Любу. Тут ви можете знайти безліч смачних і корисних рецептів для себе і вашої сім'ї, як для кожного дня, так і для святкового столу.
- Бон привіт!
Кожен в домашніх умовах має гречку. Але просто каша банально. Як виявилося, від звичайних злаків можна приготувати незвичайний десерт. Смачна запечена запіканка з гречкою не сором'язлива, щоб покласти на стіл вішалка, подрібнити господарств. Порада: використовуйте кислий сир, з ним смак страви буде більш виразним.
Зима "Татарський салат" допомагає при огірках вже нездатні, не сором'язливі дати навіть затребуваним родичам.
Прибуття гостей для мене гірше, ніж вторгнення Мартинів, я не дзвонити нікому мені, але друзі все ще вдається приїхати.