20
Не м'ясо необхідне для приготування соковитих м'ясників для вішалка.
Мій син любить м'ясні кулі, але він не може стояти м'ясом. А щоб зробити його щасливим, я зробив веганські м'ясні кулі з квасолею для маленького пікі. Рецепт також корисний тим, хто дотримується швидкості, і тільки любителям бобських страв.
,00 Р
М'ясні кулі з квасолею Інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
про:blank
Спробуйте простий суп з курячими м'ясниками. Рецепт максимально простий, готовий швидко. Для задоволення шлунку, за користь фігури.
,00 Р
М'ясні кулі з квасолею Інгредієнти
- 2 банки консервованих бобів (800г)
- 150г рис
- 2 морква
- 1 червона цибулина
- 200г тертих помідорів
- рослинно-масляний
- 1 ч.л. паприка
- 1 ч.л. сушеного часнику
- щіпка
- мелений горіх і сіль за смаком
- петрушка
Соус інгредієнти
- 250 мл вівсяного молока
- 1 ст.л. борошна
- щіпка
- сіль
Підготовка
- Перше, що ви робите, відправляєте рис.
- Тим часом вирізати цибулю невеликими кубиками.
- Втратити моркву на великому тертці.
- Нагріваємо вершкове масло в сковороді і обсмажуємо цибулю.
- Через 2-3 хвилини додайте моркву до цибулі.
- Поставте обсмажити в окрему чашу. Додати паприку, перець, часник, горіх (необов'язково) і сіль. Подивитися його.
- Консервовані квасоля з баночки трохи подрібнюють в блендері і висипають на решту інгредієнтів.
- Відправте приготований рис там. Ну, якщо це маленька паличка. У цьому випадку фрикадельки будуть краще скульптурувати.
- Приготувати соус м'ясного яблука. Для цього нагрійте трохи рослинного масла в сотейці. Додайте борошно і зберігайте опалення, помішуючи до тих пір, поки борошно коричневе.
- Після цього додайте нагрітий вівсяний молоко, сіль і горіх. Тримайте перемішуючи до тих пір, поки соус згущує.
- Розподіліть подрібнені помідори на нижній частині форми випічки.
- Формуйте фрикадельки з фаршированих м'ясників і поставте їх в форму.
- Залийте соус зверху.
- Відправте духову шафу до 180 градусів за 20 хвилин. Прикрасьте дрібно нарізаною петрушки. Дядько!
36156Р. - М'ясні кулі м'які, соковиті і відмінно підходять практично до бічної страви, крім рису і квасолею, звичайно. Більше про рецепт.
На YouTube можна знайти веганські рецепти. - Бон привіт!
про:blank
Спробуйте простий суп з курячими м'ясниками. Рецепт максимально простий, готовий швидко. Для задоволення шлунку, за користь фігури.
Що, якщо моя мама чекає на нас, щоб відвідати свята, але мій чоловік вже пообіцяв мати-в-право, що ми підемо її?
Я завжди думав, що мій хек не повинен носити капелюхи, але виявилося, що я просто не знаю, як їх вибрати.