Мої лимони в окропі зробити лимонний мазок за рецептом моєї матері, взимку не обійтися без неї

Я дуже люблю різноманітність хлібів. Особливо коли вони прості, смачні і не вимагають особливих інгредієнтів. Саме тому героїні сучасної статті. На холодних зимових вечнях цей закусок порадує вас навігаційним ароматом цитрусових, а для його приготування вам знадобляться тільки три компоненти: тертий лимон, цукор і вершкове масло.

Мої лимони в окропі зробити лимонний мазок за рецептом моєї матері, взимку не обійтися без неї

Вирощені лимонні інгредієнти
  • 1 лимон
  • 100г вершкове масло
  • 2,5 ст. цукру

Підготовка
  1. Миємо лимон в гарячій воді. Не секрет, що імпортні фрукти часто проходять хімічне лікування, щоб продовжити термін зберігання і дати їм більш красивий вигляд. Так можна скористатися обережністю.

2. Тепер лимон необхідно подрібнити. Якщо є блендер, розріжте його разом зі шкірою на невеликі шматочки і пропустіть через побутову техніку, вибираючи кістки.

3. Якщо немає блендера, то лимон можна подрібнити. Але зі свіжими фруктами ви навряд чи зможете досягнути успіху: буде більше бризок, ніж тертий лимон. Так використовувати лимон з морозильної камери.

4. М'яке масло з холодильника можна розтопити, щоб змішати з лимоном. Я вершкове масло в морозильній камері, і я був більш комфортним тертям на великій тертці.

5. Залийте лимон і вершкове масло з цукром і перемішайте до однорідності. При бажанні замініть цукор медом. Це смак ще краще.

6. Додайте суміш трохи тепла, потім перенесіть в банку щільно закритою кришкою і відправте в холодильник.
  7. Подаємо готовий мазок для чаю з бісквітами або з білим хлібом. Кислота лимонних відтінків солодкість олії, м'якість олії пом'якшує різкість лимона. В результаті ми отримуємо смачний і корисний додаток до чаю, який набагато смачніше, ніж регулярне масло.
    746144

8. Смачного!

Лимони з цукром на зиму - вітамінний препарат, який допоможе вам при застуді. Підтримує весь запас вітамінів, може зберігатися в холодильнику протягом 5 до 8 місяців і незмінно підкорює приємний цитрусовий аромат. Крім того, цей рецепт дозволяє використовувати лимони набагато економніше, ніж зазвичай. Вони більше не сушать і гниться на столі, чекаючи на наступну чайну вечірку.