Сім'я домогосподарка, вона відрізняється. Хтось один раз на тиждень намагається піти в кіно або кафе з половиною душі. Інші чоловіки з часу на час, будь ласка, жінки з букетами квітів. Але хто не має фантазії, а також бажання зробити щось. Максимальний, спільний перегляд серії "pro cops" після вечері.
Похильність відступу Жінки в цьому випадку абсолютно зрозумілі.
У нашому читачеві з’явилася неприємна історія. Жінки вже переїхали з усього і вирішили поділитися тим, що сталося. Добре, що це чудовий. Невагомості повинні бути зустрінемо з головою, що проводиться високим і холодним серцем. Все буде нормально, ми впевнені.
Так буває, що люди продовжують жити разом, не переживаючи ніяких почуттів один одному. Коли я був молодий, я провів багато часу з цих питань. Якщо хлопець перед мною почав подряпинити п'яту точку через його штани або не мити руки після вечері, моє ставлення буде різко змінено. Неважливо, яка поезія ви пишете або які квіти вам дарують. Немає ніякого відношення.
З часом почалися запити. Не хвилюватися, я не бачу на голову. Але я можу сказати, що чоловік був 5 хвилин, пізно для зустрічі або забули, щоб перемістити стілець до ресторану. Всі права, маленькі речі. Тим не менш, він прийшов до реалізації, що людина не поважає мене як людину. Він не знає, що таке етикет і методи. Лицарі на білих конях вже давно вимирають.
Моя людина здавалася відповідати всім стандартам. Тільки він варений. Іноді він допоміг з прибиранням або стравами. Квіти кожну пару днів. Він влаштував поїздки в ресторан і відпочинок. Не варто видаляти останню сорочку для цього. Хочеться бачити, що вона завжди кохана і бажана. Я думаю, що кожен робить.
Але з часом рутин забрав його пальцем. Моя людина залишила зал і вечірні біги. Ви не повинні працювати над вашим тілом. Тексти пісень, а це означає: Похід до ресторану став своєрідним святом, і я забув квіти, коли я провів їх в руках. Вони неспроможні, тільки були І це не так.
Я розумію, що період цвітіння і цукерки не існує. Але, деревні палички, розкочуються в припливний господар, чому це необхідно? Після того, як мій чоловік і я розмовив, деякі речі дійсно змінилися. Починався подбати про себе, пара разів навіть принесла каву в ліжко без будь-яких причин. В цілому, не в ідеалі, а також спостерігаються позитивні зміни.
Недавні ми приїхали відвідати взаємне знайомство. Мій чоловік одягнув, навіть використовується парфум. Я запіканий торт (для місцевої традиції з друзями) і ми пішли в гості. На шляху мій чоловік сказав більше водію таксі, ніж до мене. Але це зрозуміло: що водій був колишнім однокласником і двома чоловіками довелося обговорювати минуле. Я розумів і не розумів.
р.
На моєму шляху вгору сходи, мій телефон ранг. Подруга називається для чогось маленького. Моя жінка пішла перед тим, що двері швидко відкривалися, кішки інших гостей почувалися з квартири, і я трохи поглиблювала в вхід. Коли я завершила розмову, на сходинку не було. 2 хвилини. На першому я думав, що це жарт і я просто вирішив чекати.
Але через 20 хвилин мій чоловік показав від дверей, вже п'яний і попросив мене, чому я стояв тут. Він шукав мене і знайшов мене прямо зараз, повністю випадково. Я не хочу псувати вечір для себе або власників квартири, тому я просто ходив і дав торт. Старі знайомства та святкова атмосфера допомогли мені заспокоїти.
А потім чоловік, досить «зловлений», почав битися так само, як і деякі тварини. Я почав обговорювати фігури жінок, присутніх на святі та шахті. І намагався перенаправляти все в жарт, але мій настрій непривабливий. Після того, як я взяв таксі додому. Попри те, що мій чоловік прибув кілька годин пізніше.
Поговорили цей ранок. І так, він не відчуває провини. Я не входив в чужу квартиру з ним, вона була вини. Ви не розумієте жарту - добре, намагайтеся навчатися, кожен був веселим. З фігурою смугастий - так я й поїхав його в зал, але не роблю себе. Злий, ви бачите, кілька фунтів.
У фіналі він сказав: «Список, моя любов». Чому ви можете самі зателефонувати? Я приніс гроші в будинок. Я не сказав нічого про зовнішній вигляд. Що таке скарга? Я не говорю, що у мене є подруга на роботі. Моє тіло чуй мене і мій почуття гумору. Чи варто звернути увагу на неї, поки моя вірна жінка лежачи на дивані і вимагаючи квіти від мене? ?
Так я впав. Вона почала кричати, погрожувати розлучення. Відповіді – тиша і глушка. Після цього я збираю, що потрібно для розлучення, почав збирати документи. До речі, я один прямо зараз. Я не шкодую, я розумію, що все пішли до цього. Шановні жінки! Повага не прийде сам, і якщо у вас є схожа ситуація, думають і діяти. Жіноча самооцінка - страшний ресурс. Не можна обробити контемптом.