Осетинський торт "Хахракіна", який я варю на сирому, не молоко, стільки тастір

Осетинський торт в духовці, тому незабаром буде сімейна чайна вечірка! Я люблю його з дитинства. ГрузіяТак я не можу отримати цей рецепт.

Торт «Харакіна» або «Палавана» і справді смачний. На смак трохи схожий на хакапурі, але він ще має свої особливості. Тісто на сироватці виходить трохи шаром, начинка включає бджолиБагато зелені і сиру.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Осетинська хракіна за рецептом Грузинської господині Жанни, яка живе в сонячній Тбілісі. Невірно смачні, ароматні і серцеві випічка!

Осетинський торт в духовці Інгредієнти для тіста
  • 800г пшеничного борошна
  • 500мл теплий сир
  • 1 ч.л. солі
  • 50г вершкове масло
  • 50мл рослинної олії
  • 8g сухих дріжджів
  • 1 ч.л. цукру

Наповнення інгредієнтів
  • 1кг червона буряк топ
  • 50г зелений цибулю або лек
  • 1 крадіжка cilantro
  • 1 пакет кропу
  • 600 г сиру Імеретян (можна замінити Suluguni)
  • 50г вершкове масло
  • сіль

Підготовка
  1. Це тісто готують на сирі, але його можна замінити сумішшю води і молока (50 до 50). У невеликій ємності перемішати сухі дріжджі з цукром і столовою ложкою борошна. Залийте трохи теплою сироваткою, помішайте.

2. Залийте в борошняних дріжджах, сіль і сироватка. Також додайте розтоплене вершкове масло. Змішайте тісто своїми руками на 5 хвилин. Залийте рослинне масло в кінці. Стирати знову. Зберіть тісто в помаху, накрийте рушником і залиште в теплому місці для підйому. 672277

3. Виріжте верх, покладіть його в чашу і солі. Залиште зверху сіллю на півгодини.

4. Цилантро, кріп і леки (також можна замінити зеленою цибулею) також дрібно нарізати. Сир кислий.

5. Прожіть його добре, покласти його в чашу. Додайте нарізану зелень і сир до вершини. Подивитися його. Додайте вершкове масло і перемішайте знову. Зробіть кулі з начинки. З цієї кількості інгредієнтів надходить близько 5 кульок.

6. Тісто, а потім розділити на 5 частин. Зверніть увагу, що для 1 подачі тесту і начинки повинна бути приблизно однаковою кількістю.

7. Руки випрямляють кожен торт, кладуть начинку посередині. Покладіть кінці тесту в мішку і щічте краю. Прокочуйте верхню тісто в тонку черепицю. У центрі торта залиште невеликий проміжок в тісті так, щоб начинка виглядала. Так ви отримаєте додатковий повітря з випічки і сам торт краще запікати.

8. Покладіть тістечок на змащену каструлю і запікайте в духовці на 180 градусів або на нагрітій сухій сковороді з двох сторін до золотистого.

9. Готові коржі можна злегка вершкове маслой Бодибилдерши!

І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу «На кухні на подругі». Ви можете знайти не тільки домашню грузинську кухню, але і рецепти з інших країн і власних кулінарних винаходів!

Також я пропоную, як варити осетинські пироги з м'ясом. Якщо ви спробуєте їх один раз, ви ніколи не забудете смаку.

Осетинський торт в духовці краще, ніж в сковороді. Але це справа смаку і майстерності. Покажіть, кепікі Виходить, щоб бути особливим, дуже ніжним, а ароматом і смаком начинки і беккону за смаком іншого шматочка торта!

З мого серця я рекомендую спробувати зробити це смачним, ваша сім'я буде вдячна вам за ваші зусилля!