19
Похід до памперу мій мати-в-право, що переносить банку згущеного згущеного конденсату і лимона, щоб здивувати моєї другої матері.
Згущений лимон є чимось! Сьогодні я відкрив цю кулінарну комбінацію, і я вже люблю десерт з таким кремом! Комбінація виробів досить незвичайна. Однак солодкий вершковий смак згущеного молока і свіжого Кошик Вони дійсно доповнюють один одного.
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як зробити два інгредієнти. кремовийй Як автор рецептури, шеф-кухаря, Василь Ємельяненко, каже: «Це не просто, і тастер теж!»
Лимонні конденсовані інгредієнти
Підготовка
Для того, щоб не пропустити нічого і отримати якомога простіше з процесом, ми пропонуємо дивитися авторське відео Василя Ємельяненка, в якому він демонструє цей популярний рецепт в максимально докладному вигляді.
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, що станеться, якщо ви зробите згущений соус для креветки. У той же час кислий, і гострий, і солодкий!
Після цього рецепта світ не буде таким же. І чому я відіграю з десертними кремами для цього Я сказав собі, і продовжував збивати згущений лимоном. Велика кількість лимонного соку робить смак згущеного молока більш збалансованим.
Всього 10 хвилин і будь-які печиво з цим кремом перетворять в великий десерт, і купили бісквітні торти (квіткова кава) - в смачний торт. У замороженій формі можна зробити троянди з цього крему, так як з мастики (він добре тримає форму), або додати його до десертів, таких як тріфле.
Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як зробити два інгредієнти. кремовийй Як автор рецептури, шеф-кухаря, Василь Ємельяненко, каже: «Це не просто, і тастер теж!»
Лимонні конденсовані інгредієнти
- 1 лимон
- горщики
- будь-які файли cookie (краще шаруються)
Підготовка
- Відкрийте згущену чашку і залийте її в чашу.
- Промийте лимон, виріжте його навпіл, а потім вичавіть сік з лимона. Це можна зробити вручну або з електричним соком. Сік лимона з насіння. Залийте сік лимона на згущений.
- З міксером або вінком вручну збивати конденсоване з лимонним соком до товстої піни. Займається приблизно 10-15 хвилин.
- Покладіть вершки в красивих чашок і покладіть їх будь-яким печивом, а потім заваріть свій улюблений чай. До мене, ідеальне поєднання смаку. Бодибилдерши!
Для того, щоб не пропустити нічого і отримати якомога простіше з процесом, ми пропонуємо дивитися авторське відео Василя Ємельяненка, в якому він демонструє цей популярний рецепт в максимально докладному вигляді.
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, що станеться, якщо ви зробите згущений соус для креветки. У той же час кислий, і гострий, і солодкий!
Після цього рецепта світ не буде таким же. І чому я відіграю з десертними кремами для цього Я сказав собі, і продовжував збивати згущений лимоном. Велика кількість лимонного соку робить смак згущеного молока більш збалансованим.
Всього 10 хвилин і будь-які печиво з цим кремом перетворять в великий десерт, і купили бісквітні торти (квіткова кава) - в смачний торт. У замороженій формі можна зробити троянди з цього крему, так як з мастики (він добре тримає форму), або додати його до десертів, таких як тріфле.
Застібка вигідна, харчова чистка займає близько третини менше, ніж на звичайних днів.
Я здивився дізнатися, що популярна казка «Москва не вірить у сльози» має продовження.