23
Відсмажений шеф-кухар готує гострий оселедець салат, який заглушить звичну «Fur Coat» поясом
Без оселедця під шубою складно уявити справжній новорічний бенкет. Але час йде і я хочу щось нове. Ми підготували добірку рецептів для тих, хто любить оселедець, але вже досить втомилися від класики «хутрового пальто». Незвичайні салати на святковому столі зроблять Ваше свято незабутнім і сюрпризом гостям.
Незвичайні салати на святковому столі Салат з оселедця і квасолею У незвичайному салаті вдало поєднуються солодкі, солоні, кислі. Він виглядає яскравим, святковим і дуже апетитним.
інгредієнти
Підготовка
Салат з оселедцем з буряком і хріном
інгредієнти
Заправка інгредієнтів
Підготовка
Салат з шматочками омлету і курки замість оселедця міцно приймав одну з перших місць в моєму особистому хітовому параді. І це не дивно: мариновані цибулю не гіркота на всіх (не можна пошкодити її), омлет добре поєднується як з курячим м'ясом і оселедцем. І в результаті салат виходить дуже сердитися і може добре замінити основну страву.
інгредієнти
Заправка інгредієнтів
Підготовка
Оселедець з грибами і цибулею? Складно уявити салат тільки з цих простих інгредієнтів. Але шеф-кухар Василь Ємельяненко міцно впевнений в успіху старого сімейного рецепта.
Незвичайні салати на святковому столі Салат з оселедця і квасолею У незвичайному салаті вдало поєднуються солодкі, солоні, кислі. Він виглядає яскравим, святковим і дуже апетитним.
інгредієнти
- 200 г філе оселедця
- 100г квасоля консервованих
- 3 ст.л. консервованої кукурудзи
- 0,5 запечена морква
- 2 мариновані перці
- 0,5 цибулини
- 0,5 ч.л. органо
- чилі
- оливкова олія
Підготовка
- Піляти і кубувати ялинку.
1756945 - Перед запечені моркви також розрізають невеликими кубиками.
- Вирізати перо Ялта цибулю (перфект) і випадкові шматочки маринованого болгарського перцю.
- Змішати в великій чаші зрізані квасоля, морква, цибуля і перець. Додати вимитий квасолю і кукурудзу. Насолоджуйтеся все, розмариньте його.
- Подивитися і подавати в стіл.
- Бон привіт!
Салат з оселедцем з буряком і хріном
інгредієнти
- 150г шприц
- 300 г буряків
- 1 ч.л. коріандрського гороху
- 3-4 стебла селери
- 3 гілочки петрушки
- 2 ст.л. каперс
- 1 зубчик часнику
- 2 ст.л. оливкової олії
Заправка інгредієнтів
- 2 ст. л.
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 1 ч.л. лимонного соку
- 2 ст. Грецький йогурт
- перець
Підготовка
- Зріжте буряки з мугами, полями з маслом, додайте ложку меленого коріандра і подрібнений зубчик часнику до нього. Надішліть 35 хвилин в духовку, нагріта до 200 градусів.
- Виріжте середню частину сережки. Гридна петрушка, каперси та стебла селери.
- Для заправки перемішайте до однорідності йогурту, хріну, оливкової олії, гвоздику часнику пропускають через прес, сіль, лимонний сік і перець.
- Пара каперси з ложкою газу і селери. Стирати і покласти на пластину.
- Посипаємо зелень. Покладіть шматочки буряка і обмочуючи зверху. Потім прикрасить все АЗС, зеленню і каперсами.
- Бон привіт!
Салат з шматочками омлету і курки замість оселедця міцно приймав одну з перших місць в моєму особистому хітовому параді. І це не дивно: мариновані цибулю не гіркота на всіх (не можна пошкодити її), омлет добре поєднується як з курячим м'ясом і оселедцем. І в результаті салат виходить дуже сердитися і може добре замінити основну страву.
інгредієнти
- 150 г низької солі
- 4 яйця
- 2 марлі
- 50г беконом
- 1 цибулина
- 1 ст.л. крохмаль
- перець
Заправка інгредієнтів
- 3 ст. Грецький йогурт
- 1 ч.л. пряний гірчиця
- 0,5 зубчики часнику
- 1 ч.л. лимонного соку
Підготовка
- Переверніть яйця в чашу. Подаруйте мені з вінком. Додати сіль, перець, крохмаль.
- Обсмажуємо яєчні млинці. Виріжте його в тонких смужках.
- Нарізаємо цибулю і бекону в півкілець. Поставте бекону, а потім цибулю в каструлі.
- Огірки і оселедець в смужках.
- Для заправки змішайте йогурт, пряний гірчиця, подрібнений часник і лимонний сік.
- Надішліть всі інгредієнти в чашу, додайте станцію, половину бекону і перемішайте.
- Поставте готовий салат в блюдо. Отримай бекону зверху. Детальніше про рецепти всіх трьох салатів можна знайти за допомогою перегляду відео.
- Бон привіт!
Оселедець з грибами і цибулею? Складно уявити салат тільки з цих простих інгредієнтів. Але шеф-кухар Василь Ємельяненко міцно впевнений в успіху старого сімейного рецепта.
Детальний прогноз китайського експерта Kevin Fung для всіх ознак на східному гороскопі
Одного разу мій дочок-в-право званий і попросив мене запозичати набір постільної білизни, на цьому мій терпіння лопається, як можна жити так.