«Як я подбаю про циклом? Я попросив мій друг Аль, досвідчений пропагандист. Моя мама-в-завдяки мене принесла мені цикламен на місяць і половину тому, запевнив мене, що це було з нього.
електрочайникАле він раптом почав з'являтися.
Сьогодні видання.
"Сайт" Покажіть, що відбувається в домашніх умовах, де
циліндрй Мисливський завод!
Шукаю квіти циклонів, у мене є об'єднання з маленькими ягодами, що приклеюються на вікно. І яскраві квіти циклонів нагадують крила метеликів, комфортно розташувався в маленькому горщику. Каструля виглядає чарівно!
Існує думка, що цей горщик є захоплюючим і турботливим для нього важко. Квіти летять і падають. Це частково правда, але не зовсім. Просто догляд за циклами має пару тонкощів, знаючи, що проблеми з цим горщиком зникнуть самі.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Опубліковано Лілія Кіреевськ Квітковий магазин (@magaziniliya71)
Нерідко падає
cyclamen квіти перегрів. До речі, прямі сонячні промені можуть викликати опік на красивих листках циклонів. Він не схожий на циклони. Він походить від Альп. Cyclamen любить охолонути.
Мій друг, любитель садівника з досвідом, радить заснідати його, якщо це можливо. У сонячних місцях в акумуляторі він може жовтий, з
Послання Русакова Олени (@rusakovaed)
«У моїй негрітій кухні на західному віконці вона живе і цвіте нескінченно. Так раптом залишався окремо в будинку, постраждав місяць без поливу, в холоді, вчора повернулися, і він цвіте!
Є циклони і решта. У цей час потрібно зняти горщик в прохолодному місці. Не зберігайте бульби під будь-які обставини.
квітучий циклам в холодильнику - після такого зберігання цибулю не прокинуться. І будь ласка, не заглиблюв циліндрів в грунті: принаймні третина цибулини повинна залишатися на поверхні.
Опубліковано Ugoloktswetowoda (@ugoloktswetowoda)
Не переносить циклонів і надлишок мінеральних солей в грунт, тому будьте обережні добривами. Полотно для циклонів потрібна невелика так, щоб від цибулини до стіни горщика був шаром грунту не більш товстим, ніж 2-3 см.
Кікладмен любить
вологістьй Бажано обприскувати листя щодня. Під час пошиття бутонів і цвітіння слід зупинити обприскування. Отримання води на квітках може призвести до сумних наслідків.
Вода ручна потребує через піддон, щоб вода не потрапила на листя і бульб. Через годину після поливу залишилася вода зливається (всі рослини завжди повинні мати чистий піддон). Вода для поливу повинна бути м'якою, розрахованою, кімнатною температурою. Підвищений полив у спекотну погоду.
Послання Русакова Олени (@rusakovaed)
Люди кажуть, що це хороший завод, і це допомагає тим, хто намагається.
дитинай Також есотерологи вірять, що циклимен просто необхідний тим, хто вважає, що їх відносини на межі розбиття.
Кікладмен в будинку допомагає позбутися від обсесивних негативних думок, відновлення внутрішнього миру і пошуку найбільш успішного вирішення конфліктних ситуацій.
Публікація садових рослин і газу.НСК (@sibirskie_gazony)
І це не повний перелік корисних властивостей! Кікладмен також зараховуються з можливістю відсторонення поганих снів і страхів.
Це красива рослина, будь-яким чином. І красиві, і енергії добре, особливо важко доглядати. Але має ще одну функцію, крім тонкощів в догляді. Насіння і коріння рослини отруюють. Сік їх може викликати роздратування і запалення шкіри.
Я також рекомендую вам дізнатися, які рослини будуть захищати вас від злака і псування, і які краще ніколи не вводити в будинок. Не тільки око будь ласка, але будинок також захищений!
Пост з життя країни (@dasha.sad69)
Тепер ви знаєте, як доглядати за циклами, щоб цей милий квітковий квітка цвіте за радість вас і вашої сім'ї!
Покажіть мені в коментарях, якщо у вас є.
циліндр? І, можливо, ви знаєте деякі інші трюки, щоб полегшити його, я дійсно оцінив його!