24
Яка різниця між квашеною капустою і салатною капусти
Капуста на зиму, як для мене, багато охолоджувача капустай І покласти на стіл не сором'язливим, і їсти - не жито!
Не встигає. Починаємо спробувати без очікування 3 години, коли капуста готова. І найголовніше - це не потрібно трьох днів до промивання, не випускають гази, обхватають їх і не пускають гостей в будинок, так як будинок не дуже хороший.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки салат з капустою. Тільки 3 години і ароматна закуска готовий!
Салат з капусти на зиму Інгредієнти для капусти
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з кунжутом життя хак, який дозволить вам легко різати капусту, швидко і тонко. І найголовніше, ні ніж!
Готову капусту покласти в чистому банку і зберігати в холодильнику. Капуста на зиму - відмінне рішення для тих, хто не хоче довго чекати, так як зазвичай справа з квашеною капустою, і хоче відразу насолоджуватися хрусткою салатом.
Я люблю ці салатні капусти рецепти набагато більше, ніж звичайна квашена. До неї і пердятІ журавлини, і червоні яблука, і навіть виноград.
Яка капуста вам подобається більше: солона, маринада або сауеркра?
Не встигає. Починаємо спробувати без очікування 3 години, коли капуста готова. І найголовніше - це не потрібно трьох днів до промивання, не випускають гази, обхватають їх і не пускають гостей в будинок, так як будинок не дуже хороший.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки салат з капустою. Тільки 3 години і ароматна закуска готовий!
Салат з капусти на зиму Інгредієнти для капусти
- 1 кг білої капусти
- 2 болгарські перці
- 2 морква
- 3 зуба. Кошик
Інгредієнти для маринаду
- 0,5 ст.л. рослинного масла
- 0,5 столи води
- 1 ст.л. солі
- 0,5 ст. цукру
- сік
- 0,5 ст.л. яблучного оцту
Підготовка
- Помийте капусту і перцем і зріжте її соломкою.
- Морква і часник також очистять і натрієві на середній тертці. Поставте всі інгредієнти в чашу і перемішайте їх руками, але не для дуже довгого.
- Для марка Змішайте рослинне масло (я оливка), воду, цукор і сіль. Доведіть до кипіння. р.
- Додайте яблучний оцет і сік половини лимона. Стирайте, дайте маринаду ще раз.
й ¶
Р - Зніміть маринаду з вогню і залийте її капустою. При заливці я не розмішую капусту. Змішайте 2-3 години. Маринад не повинна повністю покрити капусту.
й ¶
- Поставте капусту в куточок так, щоб ніхто не запустив його рано. Після 3 годин салат з капусти безпечно подавати в стіл. Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з кунжутом життя хак, який дозволить вам легко різати капусту, швидко і тонко. І найголовніше, ні ніж!
Готову капусту покласти в чистому банку і зберігати в холодильнику. Капуста на зиму - відмінне рішення для тих, хто не хоче довго чекати, так як зазвичай справа з квашеною капустою, і хоче відразу насолоджуватися хрусткою салатом.
Я люблю ці салатні капусти рецепти набагато більше, ніж звичайна квашена. До неї і пердятІ журавлини, і червоні яблука, і навіть виноград.
Яка капуста вам подобається більше: солона, маринада або сауеркра?
Моя сестра додала мені в чорний список, не відкриваючи двері, коли я приходжу, і все, тому що батьки вирішили купити квартиру.
Цього року я не віддаю до гіпою і не буду купувати нічого на Чорна п'ятниця, я став більш свідомим.