19
Майонез виключено: що додавати до святкових салатів замість
Холодні соуси. Відмінна підгодівля для багатьох страв. Зазвичай додають в м'ясо, рибу, овочі, салати. У нашій країні більшість людей, на жаль, обмежені тільки майонезом і кетчупом. Це не дуже правильно. Перш за все смак кукурудзяний. Я хочу щось нове. По-друге, зберігати аналоги не завжди корисні. Ми вважаємо, що ви погоджуєтесь з цим.
Що ми робимо? Це дуже просто. Ви повинні зробити соуси самостійно. На щастя, ми маємо деякі цікаві рецепти, які ви можете легко повторити в домашніх умовах. Без фріролів і екзотичних інгредієнтів. Все доступно і легко купити в стандартному супермаркеті. Ну, тут ми йдемо.
Холодні майонезні соуси на молочних інгредієнтах
Підготовка
Mayonnaise Provencal інгредієнти
Підготовка
Майонез на перепелиних яйцях Інгредієнти
Підготовка
Простий салат з майонезом Склад
Підготовка
Так, без напружування на всіх, можна приготувати собі кілька видів холодного соусу. Всі вони відрізняються один від одного за смаком. Хтось буде добре для риби, щось для салату. І знову, кожен має свої переваги. Ми не будемо накладати нічого на наших читачів.
Але кожен з соусів гарантовано корисний. Ви обираєте товари для них самостійно. Немає консервантів, емульгаторів та інших підсилювачів смаку. Що ви придбали. Займіть кілька хвилин і зробіть життя так легко. Великий
Що ми робимо? Це дуже просто. Ви повинні зробити соуси самостійно. На щастя, ми маємо деякі цікаві рецепти, які ви можете легко повторити в домашніх умовах. Без фріролів і екзотичних інгредієнтів. Все доступно і легко купити в стандартному супермаркеті. Ну, тут ми йдемо.
Холодні майонезні соуси на молочних інгредієнтах
- 150 мл молока
- 300 мл рослинної олії
- 3 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру і гірчиці
Підготовка
- Наші соуси виготовляються з блендером. Кращі занурення. Щоб отримати цей інструмент, готовий бути на руці. Додаємо вершкове масло і гірчицю до молока. 30 хв. Потім посипаємо сіллю і цукром. Додати лимонний сік. Хіт ще 30 секунд. Соус готовий.
Mayonnaise Provencal інгредієнти
- 280г рослинне масло
- яйце
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ст.л. солі
- гірчиця, приправи
Підготовка
- У контейнері для блендера ми розміщуємо всі інгредієнти, намагаючись не знищити яєчний жовток. Далі залишається тільки влаштувати блендер так, щоб він зв'язався з яйцем якомога простіше. Увімкніть блендер на 20 секунд. Всі комплекти.
р.
свінгери
Майонез на перепелиних яйцях Інгредієнти
- 250 мл рослинної олії
- 5 перепелиних яєць
- 1 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ст.л. гірчиці
Підготовка
- Збиваємо яйця блендером. Потім заливаємо масло і лимонний сік в тонкому струмі. Засолити його можна. Вимкніть блендер, додайте цукор і ложку гірчиці. Тепер просто перемішайте соус так, щоб насіння розподілилися по всій поверхні заправки.
Простий салат з майонезом Склад
- 1 куряче філе
- Смоктати
- 2 ст.л. горіхів
- горщики
- будь-який майонез вище
Підготовка
- Зварити курку, розділити її на волокна. Потім подрібніть салат. Те ж саме йде на сосни. Змішайте інгредієнти, залийте майонезом і прикрасьте горіхами. Легко і легко!
р.
Так, без напружування на всіх, можна приготувати собі кілька видів холодного соусу. Всі вони відрізняються один від одного за смаком. Хтось буде добре для риби, щось для салату. І знову, кожен має свої переваги. Ми не будемо накладати нічого на наших читачів.
Але кожен з соусів гарантовано корисний. Ви обираєте товари для них самостійно. Немає консервантів, емульгаторів та інших підсилювачів смаку. Що ви придбали. Займіть кілька хвилин і зробіть життя так легко. Великий
Я соромлюся того, як я підняла своїх дітей у віці, і там немає ніде, щоб класти голову.
Моя дружина зловила мене з коханою коханою жінкою, упаковала свої сумки наступного дня, і залишилася незважаючи на те, що дитина в місяць.