Чому в Німеччині не ходити босоніж навколо будинку і носити взуття навіть на маленьких дітей

Переміщення до Німеччини - це остаточний сон для багатьох. Що приваблює наших співвітчизників так багато в цій країні? Сьогодні ми зібралися для вас. Найцікавіші риси німецького життяй Можливо, деякі з них мотивують вас змінити постійне місце проживання.

Є правила, які чітко зазначені в законі. Але є багато речей, які ви ніколи не знаєте. Головнай Тільки ті, хто жив у Німеччині принаймні кілька років, можуть розповісти. Після інтерв'ю таких людей ми створили невелику секретну статистику законів, які слід дотримуватися в цій строгій країні.

Переїзд до Німеччини
  1. Німці завжди носити взуття. Ми часто ходимо в домашніх умовах, але в Німеччині вони не роблять цього. Якщо у вас є квартира або будинок, то гості завжди раді. тапочкий Це краще не відмовляти, або вони не розуміють вас. Справа в тому, що підлоги зазвичай дуже холодні і можливість зловити холод досить високий. Будинок носить не тільки тапочки, але і кросівки і взуття.

2. У Німеччині реєстрація дитини може бути відмовлено. Це станеться, якщо назва занадто незвичайна. Наприклад, якщо він схожий на продукт або назву. У офісі є дуже високі ціни на свої процедури, тому батьки Німеччини воліють не брати ризики. З цієї причини більшість імен в Німеччині традиційний.

3. Німці дуже обережні з природою. Так, наприклад, Автомийка в домашніх умовах забороненой Забрудна вода після процедури може значно погіршити вже забруднене середовище нашої планети. Жителі німецьких міст промивають автомобілі в спеціальних місцях. Після використання води. фільтриі іноді ще раз використовували.
  4. Здоров'я має велике значення для німецької мови. Чому переплатити лікування, коли можна спробувати привести здоровий спосіб життя? Як тільки починається сезон збору врожаю в Німеччині, люди цієї країни починають рости. Додати овочі в кожну стравуй Люди організовують ярмарки і купують сезонні овочі у великій кількості. Це, до речі, має чудовий ефект не тільки на здоров'я, але і на малюнку. Можливо, саме тому ви рідко зустрічаєте жир німецькою.

5. Autobahns є відмінним винаходом для швидкого переміщення по країні. На них багато банок. Німці обробляється безпекою, і прямо так. Ви не можете зупинитися на автобані.й Єдиний виняток – поломка вашого автомобіля. І, звичайно, необхідно ретельно стежити за рівнем палива.

6. Дача для німців відіграють трохи різну роль, а не так само, як і для наших грандіознихпарентів. Не прийнято. часй Німці допускаються тільки невеликі акуратні будинки з мінімальним комфортом. Площа саду і саду також досить невелика - тільки пара сотень.

Багато людей не люблять величезну кількість обмежень в Німеччині. Наприклад, ви не можете зробити багато шуму в будинку, щоб не турбувати сусідів. Морські стандарти в цій країні практично на рівні державий Я думаю, що це красиво. Наприклад, для публічної ізоляції доведеться сплатити значний штраф. Що ви думаєте про ці правила?