14
Чому в Німеччині не ходити босоніж навколо будинку і носити взуття навіть на маленьких дітей
Переміщення до Німеччини - це остаточний сон для багатьох. Що приваблює наших співвітчизників так багато в цій країні? Сьогодні ми зібралися для вас. Найцікавіші риси німецького життяй Можливо, деякі з них мотивують вас змінити постійне місце проживання.
Є правила, які чітко зазначені в законі. Але є багато речей, які ви ніколи не знаєте. Головнай Тільки ті, хто жив у Німеччині принаймні кілька років, можуть розповісти. Після інтерв'ю таких людей ми створили невелику секретну статистику законів, які слід дотримуватися в цій строгій країні.
Переїзд до Німеччини
Багато людей не люблять величезну кількість обмежень в Німеччині. Наприклад, ви не можете зробити багато шуму в будинку, щоб не турбувати сусідів. Морські стандарти в цій країні практично на рівні державий Я думаю, що це красиво. Наприклад, для публічної ізоляції доведеться сплатити значний штраф. Що ви думаєте про ці правила?
Є правила, які чітко зазначені в законі. Але є багато речей, які ви ніколи не знаєте. Головнай Тільки ті, хто жив у Німеччині принаймні кілька років, можуть розповісти. Після інтерв'ю таких людей ми створили невелику секретну статистику законів, які слід дотримуватися в цій строгій країні.
Переїзд до Німеччини
- Німці завжди носити взуття. Ми часто ходимо в домашніх умовах, але в Німеччині вони не роблять цього. Якщо у вас є квартира або будинок, то гості завжди раді. тапочкий Це краще не відмовляти, або вони не розуміють вас. Справа в тому, що підлоги зазвичай дуже холодні і можливість зловити холод досить високий. Будинок носить не тільки тапочки, але і кросівки і взуття.
- У Німеччині реєстрація дитини може бути відмовлено. Це станеться, якщо назва занадто незвичайна. Наприклад, якщо він схожий на продукт або назву. У офісі є дуже високі ціни на свої процедури, тому батьки Німеччини воліють не брати ризики. З цієї причини більшість імен в Німеччині традиційний.
- Німці дуже обережні з природою. Так, наприклад, Автомийка в домашніх умовах забороненой Забрудна вода після процедури може значно погіршити вже забруднене середовище нашої планети. Жителі німецьких міст промивають автомобілі в спеціальних місцях. Після використання води. фільтриі іноді ще раз використовували.
- Здоров'я має велике значення для німецької мови. Чому переплатити лікування, коли можна спробувати привести здоровий спосіб життя? Як тільки починається сезон збору врожаю в Німеччині, люди цієї країни починають рости. Додати овочі в кожну стравуй Люди організовують ярмарки і купують сезонні овочі у великій кількості. Це, до речі, має чудовий ефект не тільки на здоров'я, але і на малюнку. Можливо, саме тому ви рідко зустрічаєте жир німецькою.
- Autobahns є відмінним винаходом для швидкого переміщення по країні. На них багато банок. Німці обробляється безпекою, і прямо так. Ви не можете зупинитися на автобані.й Єдиний виняток – поломка вашого автомобіля. І, звичайно, необхідно ретельно стежити за рівнем палива.
- Дача для німців відіграють трохи різну роль, а не так само, як і для наших грандіознихпарентів. Не прийнято. часй Німці допускаються тільки невеликі акуратні будинки з мінімальним комфортом. Площа саду і саду також досить невелика - тільки пара сотень.
Багато людей не люблять величезну кількість обмежень в Німеччині. Наприклад, ви не можете зробити багато шуму в будинку, щоб не турбувати сусідів. Морські стандарти в цій країні практично на рівні державий Я думаю, що це красиво. Наприклад, для публічної ізоляції доведеться сплатити значний штраф. Що ви думаєте про ці правила?
У якому кольорі пофарбувати стіни в найближчі 2022, довести комфорт і тренди для задоволення
Переможені таргани відступають до сусіднього гуртожитку, і ми відсвяткували перемогу на чистому кухні.