8
Я не лаціна, я очищаю чоловіка з закускою з грибами після робочого дня.
Оселедець з грибами і цибулею? Складно уявити салат тільки з цих простих інгредієнтів. Але шеф-кухар Василь Ємельяненко міцно впевнений в успіху старого сімейного рецепта. Отже, 400 грам цибулі, 400 грам грибів, 400 грам ялинкових філе, і тут ми йдемо!
Обручка з грибами Склад
Підготовка
Все про здорову їжу, сучасні діти, атлас, віддають перевагу пачці тріщин з улюбленим смаком. Якщо ці скоринкові закуски потрапляють на вашу кухню, не поспішайте заявити війну на них. Додайте варені яйця, кукурудзу, хороший пучок зеленої цибулі і ароматні трави, щоб отримати найпростіший салат з трісками. Сухаріки можуть бути виготовлені з будь-якого хліба, термін зберігання якого прийшов до кінця. І варять своїми руками, вони точно не містять шкідливих добавок і стануть окремими стравами.
Обручка з грибами Склад
- 400 г філе оселедця
- 400г шампіньйон
- 1–2 ст. майонезу
- 400г цибулю
- рослинно-масляний
- зелена цибуля
Підготовка
- Зріжте баночка дрібно. Посмажити її м'яко в сковороді, помішуючи її весь час.
- Вирізати гриби в випадкових шматочках. Поставте його в спекотне масло.
- Охолодити смажені гриби і цибулю в окремому посуді.
- П'яти і нарізати ялинку кубиками.
р. - Змішайте круті цибулю, гриби і майонез.
р. - Покладіть шар грибів і цибулю в мисці, потім шар нарізаного оселедця.
- Поверніть чашу і поставте салат на блюдо гриби вгору.
- Лінія лопатки і прикрасить зелень.
- Заваріть в холодильнику, бажано 4-8 годин.
- Цей салат просить безпосередньо на шматочок чорного хліба. Солона риба ідеально поєднується з нейтральними грибами і солодкими цибулями, раптово перетвориться на смачну і дуже ситну закуску. Ви можете дізнатися більше про рецепт, переглядаючи відео.
- Смачні та нові кулінарні відкриття!
Все про здорову їжу, сучасні діти, атлас, віддають перевагу пачці тріщин з улюбленим смаком. Якщо ці скоринкові закуски потрапляють на вашу кухню, не поспішайте заявити війну на них. Додайте варені яйця, кукурудзу, хороший пучок зеленої цибулі і ароматні трави, щоб отримати найпростіший салат з трісками. Сухаріки можуть бути виготовлені з будь-якого хліба, термін зберігання якого прийшов до кінця. І варять своїми руками, вони точно не містять шкідливих добавок і стануть окремими стравами.
Коли вона побачила цей бідний хлопчик, її серце відверто, реставрація було легко бачити.
Майже 7 років не змінив парфуми, поки продавець в магазині не пояснив, що вони не підходять мені на всіх, навчаючи мене, як не помилитися при виборі.