12
Оздоблення останнього шматочка курки з часником, чоловік зважився з жалем і просить на іншу порцію на вечерю, точно так само.
Вчора я купив курячі стегна, і сьогодні я готував цю страву за рецептом Ольги Матвей. Зелена часник Найяскравіше. І який запах... Я не можу сказати! М'ясо дуже соковита, а хрусткий скоринки за смаком іншого шматка.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки курчат-флур У вершковому часниковому соусі. Я не можу протистояти!
Курка в часниковому соусі Курячі інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Ольга, дякуємо Вам за свою роботу, всі рецепти з вашого каналу з'являються вперше і будь ласка, за смаком і ароматом!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати курку в соусі Теріякі. Ідеальне м'ясо, приготоване на східному мотиві!
Курячий соус з часником - відмінне рішення лаціна Або вечеря. Багато м'яса виходить, ніхто не буде голодним!
Родзинкою цієї страви є сам соус - вершковий і ароматний, і звичайно, паприка, вона дає спичність, добре маринує м'ясо і робить його настільки красивими за зовнішнім виглядом!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки курчат-флур У вершковому часниковому соусі. Я не можу протистояти!
Курка в часниковому соусі Курячі інгредієнти
- 2кг курка
- 50г вершкове масло
- 1 ч.л. солі
- 2 ч.л. паприка
- 4 ст. борошна
- пердят
Соус інгредієнти
- 200 мл молока
- 6 зубів. Кошик
- 0,5 ч.л. солі
- петрушка
Підготовка
- Змішайте борошно з паприкою, перцем і сіллю. Подивитись його добре.
- Курка можна нарізати на шматочки або відразу купити ріжучі стегна або ноги. Трохи посолити м'ясо, а потім закопати її в борошняній суміші. Дуже ретельно перемішати, щоб всі курки в борошні.
- Змішати рослинне і вершкове масло, покласти в каструлю. Посмажити курку з двох сторін на середній вогонь.
- Для соуси Змішайте подрібнені зелень, подрібніть часник, молоко (можна замінити кремом). Перемішайте його за смаком.
- Покладіть курку в качка. Залийте соус, покрийте його. Поставте на вогонь нижче в середньому за 10-15 хвилин.
- Це, курка готовий. Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Ольга, дякуємо Вам за свою роботу, всі рецепти з вашого каналу з'являються вперше і будь ласка, за смаком і ароматом!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати курку в соусі Теріякі. Ідеальне м'ясо, приготоване на східному мотиві!
Курячий соус з часником - відмінне рішення лаціна Або вечеря. Багато м'яса виходить, ніхто не буде голодним!
Родзинкою цієї страви є сам соус - вершковий і ароматний, і звичайно, паприка, вона дає спичність, добре маринує м'ясо і робить його настільки красивими за зовнішнім виглядом!
Я можу говорити про якість радянсько-era товарів за годину, є продукти, які я скористався протягом 40 років.
Діда Мороза захопить і дасть вам чудовий вигляд срібних плям, дивлячись на такий казковий зимовий манікюр