17
Смішні кулі: райський десерт з соковитих яблук до святкового столу і на кожен день
Я збираю вершкове масло і яблука для цього десертного дому, з села. Приймає близько 100 грам. Добре, гірчица Галина пропонує замінити вершки 200 мілілітрів рослинної олії. Будь-який, це один яблучний десерт - це щось надзвичайне! Яблуня в торті йде близько 1,5 кілограмів. Так, вам знадобиться кілограм і половина!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. десерти Гіпсія Галини. Рай смачний!
Масло з Apple Інгредієнти
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Також я раджу познайомитися з вибором рецептів для яблуних пирогів. Довгоїдні рецепти, а також щось складніше для справжніх гурманів!
Далі спробуйте експериментувати: змішувати вершкове масло з яблуками. Це смачно. Цей пиріг виходить дуже яблуко. Я впевнений, що це тістечка, безумовно, сподобається як дітям, так і дорослим!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. десерти Гіпсія Галини. Рай смачний!
Масло з Apple Інгредієнти
- 1,5 кг яблук
- 4 яйця
- 350г борошна
- 200 г цукру
- 200 мл рослинної олії
- 250г сметани або йогурт
- 10г ванільний цукор
- 15г розпушувач
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте сметану (або класичний йогурт) з цукром, ванільним цукром і яйцями. При цьому залиште 1 жовток для прикраси десерту. Вилити рослинне масло і добре перемішати.
- Додайте борошно і щіпку солі. Тісто повинна бути гладкою, як на товстих млинці.
- Очистити яблука, видалити серцевину. Натріть яблука на тертці. Відправте теплі яблука до тесту відразу, щоб вони не затемніли.
- Наприкінці додайте розпушувач до яблук. Форма випікання (25 см в діаметрі) змащується маслом і посипається борошном або покривається пергаментним папером. Залийте тісто в форму, змастити верхню частину торта збитим жовтком.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за годину і двадцять хвилин.
- Готовий. яблуко-мейк Можна використовувати цукрову пудра при бажанні. Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Також я раджу познайомитися з вибором рецептів для яблуних пирогів. Довгоїдні рецепти, а також щось складніше для справжніх гурманів!
Далі спробуйте експериментувати: змішувати вершкове масло з яблуками. Це смачно. Цей пиріг виходить дуже яблуко. Я впевнений, що це тістечка, безумовно, сподобається як дітям, так і дорослим!
Чому під час розмови з Овенами завжди потрібно оповідати і як витримати розмову з чатом Вірго
Жінки не існують, якщо жінка бажає, вона буде цвісти в будь-якому віці.