25
Німецький яблучний млинець, який можна годувати голодним чоловіком вранці і ввечері
Один млинець досить годувати чоловіка вранці. Найважчіше про приготування їжі яблуневий для млинців. Для цього беремо два яблука і стакан товстого йогурту, робимо пару простих маніпуляцій і надішліть все на каструлю. Дуже добре виглядає. Я щасливий, я щасливий. Великий рецепт!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинці Для доброго чоловіка, згідно з німецьким рецептом. Не турбувати!
Яблучна начинка для млинців Інгредієнти для тесту
Інгредієнти Apple
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкцією для приготування пісних яблунь. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Як бачите, начинки млинці Дуже швидко. Це не просто млинець - це дуже великий млинець, просто величезний. Достатньо для всієї родини!
З мого серця я рекомендую підготувати цю делікатність, ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля до їх повного!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинці Для доброго чоловіка, згідно з німецьким рецептом. Не турбувати!
Яблучна начинка для млинців Інгредієнти для тесту
- 100г пшеничного борошна
- 2 яйця
- 3/4 склянки грецького йогурту (жир)
- 1 ст. цукру
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. ванільного цукру
Інгредієнти Apple
- 2 великі яблука
- 2 ст.л. масла
- 1 ч.л. лимонного соку
- 50г цукру
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері збити яйця з цукром, ванільним цукром.
- Також в окремій мисці змішати борошно з сіллю. Залийте сухі інгредієнти в яєчну суміш. Додайте йогурт і перемішайте тісто.
- Очистити яблука і потім нарізати невеликими шматочками.
- У чавунній сковороді з рафінованим маслом, обсмаженими яблуками з цукром і корицею. Все займає близько 7-8 хвилин. Візьміть яблука від вогню і залийте їх лимонним соком. Подивитись його добре. р.
- Залийте тісто по краях сковорідки і потім на яблуках. Змішайте близько 15 хвилин до підйому країв і центр золото. Готовий. млинці Можна, при бажанні злегка посипати цукровою пудрою і прикрасити горіхами. Бон привіт!
Габаритний зображення
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкцією для приготування пісних яблунь. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Як бачите, начинки млинці Дуже швидко. Це не просто млинець - це дуже великий млинець, просто величезний. Достатньо для всієї родини!
З мого серця я рекомендую підготувати цю делікатність, ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля до їх повного!
Як утворюється репутація обмінів для торгівлі
Я хотів відкинути всі мої губки і зробити щітки, але мій макіяж подруга показав, як блискавка швидко вона була, щоб очистити їх, виглядати як нові.