Вибачте, що бажали приховати чоловіка, довелося зробити справу з совістю.

Стародавній Роман поет Овід колись сказав: «Чисте наука не боїться брехні, ні ромів, ні богип.» Привіт, очищувач людської слави, спокійний він живе. Він не хвилюється про те, що інші кажуть, що він не може бути спійманий.

Але це не завжди справа, бо кожен з нас може тримати секрети. Один скелет зберігається в шафі нашої героїні Ольги сьогодні. У минулому вона вчинила суперечливий акт і зрадила її славу. Що сталося і чи жінка загубила себе, читайте далі в статті.

Мій син закохався у сусідньу дівчину, коли він був 17. Разом з Настям навчався в одній школі, разом з нею вирішив вступати в університет. Історія любові завжди здавалося б казковим. Нестя - гідна і добра дівчина, вона має чудові батьки. Що ще може мати бажання свого сина?

Коли Настя та Паша пішли вчитися в столиці, ми зустрілися з нашими майбутніми матчами. Так, я був впевнений, що прийме час, коли Паша запрошить Настя до маррі та їх казка буде грати з новими кольорами. Але я не думаю, що це буде так швидко.

Після літньої сесії діти повернулися додому і торгували новинами: вагітність Настя. Паша міцно вирішив перенести на дистанцію і шукати роботу. Я дійсно не хочу, щоб мій син викинути з школи, але це його життя, тому мій чоловік і я не наполягав нічого.

Хлопці хотіли мати скромне весілля, і вони закріпили нашу підтримку. Настя не розуміли, і ми почали повільно готуватися до свята. Час від часу я відвідаю комбікормів для чаю, щоб обговорити деякі питання. Я прийшов, але в цей день я припинив і забули.

(Багато)

Як я підійшов до хвіртів Настинського дому, я почув тривожну розмову батьків. «Що буде, якщо Паша дізнається все?» Що ми зробимо, якщо дитина народжується не як Настя або Паша?

Настін Дад відповів: "Катя, ми не можемо руйнувати своє життя". Наскільки велика пара, і що сталося з Настям було просто помилкою. Pasha loves її з всі її серце, все буде відмінно!

Чи є все секрет, що стає очевидним? Цей діалог отримав мене в стопор. Але я вирішив піти додому відразу до того, як я помітив. Я не знаю, що робити. Я хотів би розповісти чоловіка, який знає, як він буде реагувати. Говорячи до сина мій був поганий задум. «День ввечері – це життєздатність»

На наступний день я був розірвав неспокійні думки. Я знаю, що це сталося. Але я хочу сказати, що це точно, прямо. Не треба чекати довго. Мати Настя приїжджала на ніч. Як виявилося, вона побачила мене на воротах, які долястий день.

Катя кладуть конверт з великою кількістю грошей на стіл і сказав: Оля, ви знаєте, як наші діти люблять один одного. Ми не хочемо, щоб знищити своє життя. Сама Нестя не повністю розуміє, що сталося. Може бути, це не було її вини. Одну дитину народжують і другу дитину народжуються в кілька років. й

Я все ще не розумію, тому я запитав прямо, «Я вагітна з сином?» Катя дивилася на мене, ознайомтесь і недбалий. Всі права. Мати моєї майбутньої доньки-в-право хоче платити за мій тиша. Я шукав в Катя і взяв гроші. А гріх на душу.

Так, я мав піти на себе і мій слава. Але це не те, що єдиний вихід? Не втома дитини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І решта грошей пішли на ремонт в квартирі, де хлопці перейдуть. На фермі Настя і Паша використовуються для продажу його для пені, і зараз вона буде на фермі Настя і Паша. Мій чоловік повинен лежати. Зібрали гроші з мого брата, який живе в США. Я вирішив зробити такий щедрий подарунок своєму нефритю, внесок у майбутнє.

Р

5 років. Настя зуміла народжувати другу дитину, і зараз ми піднімаємо дві онуки. Я люблю їх однаково і спробуйте не пам'ятати, що нещастяний день. Паша і Настя живої душі до душі. Я зробив право!

Дії основного персонажа можуть розглядатися різними способами. Хтось скаже, що вона приховувала дочку свого сина. І хто буде впевнений, що це було відповідальністьУдосконалено все в юній родині сина.

Я задаю, що ти будеш на місці Ольги? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!