Я не хочу грати в хорошу мачуха і взяти дитину до мене, я в положенні.

Чи можна ви погоджуєтесь, що діти вашого подружжя з Вашого першого шлюбу не повинні стати частиною вашої родини? Валентина вважає це. Особливо якщо є діти в новій родині. І так як екс-дружина тепер намагається дати їй дочку своїй родині за весь сезон, поточна дружина повинна боротися. Чому вона піклується про її stepdaughter, коли вона має мати?

Сім'я Сергія та Валентини Валентини та Сергія жили в шлюбі протягом 2 років. На даний момент пара очікувано швидкого доповнення до сім'ї, тому ситуація в будинку досить небезпечна. На додаток до них в квартирі жив матері Валентина, яка активно допомогла навколо будинку, в той час як Валентина толерантно завершила важке навантаження майбутнього материнства.

Незважаючи на ситуацію, вона продовжує працювати вдома. Сергій має проблеми з роботою та потребує багато грошей. Так Валентина працювала до останнього. І в Указі не має наміру залишитися набагато довше. Дошка погодилася, що вона продовжує працювати з дому, як тільки вона могла.

573280

Одне ніч, Сергій отримав виклик від своєї дружини. Це було нормально, так як вони поділилися спільною дочкою, і з часів Сергія зустрічалися з нею. Валентина також знав її stepdaughter і не мав негативних почуттів для дитини. Він навіть радий поговорити з дитиною, коли всі вони відвідають свою маму.

Після виклику Сергій заявив, що його екс-дружина хоче дати їм дочку цього літа. Вона використовувала для того, щоб мати її, але вона більше не здатна сидіти з дитиною через слабке здоров'я. А тому, що екс-дружина вирішила дати їй дочку своєму батькові. Він не розумів. Він майже погодився, але вирішив обговорити його з Валентиною першим.

Тексти пісень, а це означає: Пелюшки - І як ви його уявити? - запитав Валентини. За цей час ми будемо зайняті діаперами і тампонами. Моя мама допоможе навколо будинку і речей. Ми не маємо часу або місця для вашої дочки.

до Але де я повинен йти далі? запитав Сергій. Я батько, і я хочу зробити щось.

до Все, що ви повинні зробити прямо зараз, знайти собі стабільний дохід для підтримки як нас, так і її - Валентини не збиралися дати в осаді. Я дійсно сумніваюся, що ви будете сидячи там, граючи з нею весь день. Також вона пропустиме увагу через нашу дитину.

Нехай вся родина разом з батьками надала Валентину, Сергія не варто забувати про свій внесок у благополуччя дітей. Він не міг сперечатися з аргументами дружини. Він ніколи не провів багато часу з дочкою і не був впевнений, що він зможе це зробити. На жаль, він думав про те, що дитина з ним була правою. Вона і Валентина сперечалися на деякий час, але в кінці вирішив, що ранок вечірнього жилету.

Сімейний затишок Але навіть перед сном вони ще говорили про цю тему. Valentina наполягав, що вона не була її робота, щоб бути гойдалкою. І щоб мати дівчини краще подумати про те, як і де поставити дитину на літо.

Після всього, є їх спільна мама. Вона все ще досить життєрадісна жінка і в її дідусь не обожнює її душу. Чому б не залишити дитину? Сергій регулярно відвідає свою дочку, і водночас спілкується з матір’ю. Чи не так великий варіант?

1990Р. 2199Р.

П'ятий Я дивлю, чому тільки Валентина прийшла з цього? Вона мала віру в те, що екс-дружина Сергія повністю забули про свою маму. Притискаючи смішні підозри, Валентина перевернулася до неї і спробувала закохатися. Неважливо, як добре вона лікувала її stepdaughter, благополуччя і комфорту своєї сім'ї було набагато важливіше Валентини.

Діти дружини з першого шлюбу – результат valentina правильно, не даючи її stepdaughter під її дахом? Або це правда Сергія та його екс-дружина? Чи може діти дружини з першого шлюбу стати перешкодою в поточному шлюбі?