Оголошено список речей, які неприпустимо після заходу сонця

Коли я був маленькою дівчиною, мій друг прийшов, щоб відвідати нас часто. Тітка Валя назвав себе баченням і любила говорити про секретні значення повсякденних речей. Я пам'ятаю один день, коли вона залишається пізно і Дад запропонували побачити її. Я також хотів би вийняти сміття. Тітка Валя оновлюється і вирішила дати нам освітню програму Що не робити вдома після заходу сонця.

Можливо, ви не берете знаків серйозно. Але я впевнений, що ви зацікавлені в тому, що наші предки вірили. Хто знає, можливо, що вони мають право на щось?

У давні часи люди вважали, що після заходу сонця Сили доброго і зла зайняті нерівною битвою.У якому зло буде переважати. У житті наших предків було багато заборон, пов'язаних з темним часом доби. На Різдво і Купала ніч. З іншого боку, кожен пішов з непідконтрольних правил, щоб уникнути викликів.

р.

Наприклад, люди, які звикли спробувати. залишити будинок необов'язковоЯкщо він вже темний зовні. У реаліях сучасного життя, здається щось дивне і не виправдовує себе. Тим не менш, багато злочинів вчиняють вночі. Може бути це прояв темної сили, поголені в суть людини?

Ми вже згадували сміття. Це один з небагатьох речей, які все ще роблять. По-перше, вважається, що якщо ви збираєте сміття після заходу сонця, ви можете втратити матеріал благополуччя. І кожен злий буде принести на власника будинку пошкодження або замісу.

Якщо ви не хочете провести неспокійну ніч, яка страждає від неприємних снів, Не бореться або сперечатися на ніч. Якщо виникнуть конфлікти, намагайтеся врегулювати його якомога швидше перед сном.

Прибирання перед ліжком в ніч не можна чистити в будинку. Вважається, що таким чином людина позбавляє себе від благополуччя, любові і щастя. Але ні в якому разі не варто залишити брудні страви. Після вечері слід мити, інакше він відключить господиня, яка живе на кухні. Якщо він листує будинок, він буде комфортно і тепло з ним, а в найгіршому випадку він буде помстати!

Крім того, на кухні. Ножі і будь-які гострі предмети не повинні бути лівими. Вам необхідно поставити їх в своє місце, інакше темні сили будуть скористатись ними і принести катастрофу. Ніж, що залишився на столі вночі, може призвести до боротьби з коханою людиною та іншими проблемами.

Також перед сном Ви не можете мити свій одяг. Будинки використовуються для підвішування його перед будинком. Якщо ви залишите нижню білизну, вона вбере негативну енергію. Так в давні часи миття було зроблено вранці, щоб вдень всі речі встигли висохнути.

Заборона, пов'язані з захід сонця Чоловіки не повинні затінювати перед сном. Вважаю, що це може негативно вплинути на чоловічу владу. Не в будь-якому випадку. Не варто різати нігті і волосся.Робимо макіяж і волосся після заходу сонця. Це несприятливо впливає на здоров’я та стосунки з близькими та друзями.

р.

Ще один незвичайний знак говорить, що вночі Не можна шукати в дзеркалі. Після заходу він став мостом або порталом, що з'єднує світ життя і мертвих. Якщо ви подивитеся на себе в дзеркалі ввечері, ви можете відмовитися від неприємностей і виростити старий заздалегідь.

Похід на ліжко, Необхідно повісити вікна за допомогою щільного штор.У номері немає місячного світла. Він був вірним, що якщо він потрапив до людини, він може піти божевільний. Крім того, штори служать своєрідним захистом для будинку.

Якщо незнайомець потрапляє в будинок на ніч, Не дозволяйте йому. Це поганий знак. І якщо людина просто зробила помилку і збивається на виворітних дверях, вона обіцяє можливі проблеми з законом. Для того щоб не зробити себе недоліком грошей, ви не повинні запозичати гроші після заходу сонця. Це також краще не піддаватися собі, чи це гроші, речі або товари.

Можливо, багато хто з них буде здаватися дивним для сучасної людини. Деякі люди не знають. Що не робити вдома після заходу сонцяТому що ці ознаки вже багато років.

Звичайно, ви не повинні дотримуватися їх. Але одна з цих супервізій ніколи не втратить свою актуальність: Не потрібно сперечатися з близькими і друзями перед сномй Всі кварелі та конфлікти краще вносити зміни і піти в ліжко з чистою душею. Що ви думаєте?