Саплінги витримують невелику заморозку, сміливо висаджують дерева восени

«Коли висаджувати дерева восени? Я попросив мого сусіда, досвідченого садівника. Як я вчився недавно, осінь дуже сприятливий час для посадки фруктів і хвойників, а також чагарників.

Рослини вже відпочивають, але коріння ще на місяць або два в теплій землі. продовжити І є гарне коріння в новому місці. І навесні, як тільки вона прогріває, почнеться швидке і інтенсивне зростання рослин.

Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо Вам, що потрібно дерева. рослина восений Нарешті висаджувати муліне і троянду!

р.

Коли висаджувати дерева восени Терміни осінніх посадок сильно впливає на динаміку розвитку в наступному сезоні. Однак час посадки для кожного регіону відрізняється, і один рік з іншого може відрізнятися. Наприклад, в більш північних регіонах підійде тільки вересень і на початку жовтня, а в регіонах з більш південним кліматом можна висаджувати дерева навіть перед посадкою. середина листопадй

Головне - виготовити вчасно. посадкаЩоб встигнути сформувати молоді корені до настання стабільних заморозків. Вважають, що оптимальний час висадки становитиме 3-4 тижні до заморозки.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація від (@natu_re2605)

У осінній До весни багато переваг. По-перше, «у тьмяному часі, очі чарівності», як класичний - сказав він, садівники мають менше турбот, ніж під час пробудження природи. Осіння в цьому випадку набагато простіше, ніж весна.

По-друге, рослини не потребують додаткового догляду у вигляді поливу або затінення. Першим буде зробити осінній дощ для вас, а другий восени – досить. Я завжди радію в осінньому сонці, але це не часто радує нас, більше і більше хмар. Але це погода, як кажуть.

Публікація з хвойних трояндГортензія Воронеж (@sad__udachi)

І по-третє, це довший час посадки. Якщо навесні потрібно встигнути висадити розсаду з моменту снігопаду, але перед початком сокодмові (і це іноді справа днів), то восени є кілька сприятливих тижнів для роботи.

Так, які дерева краще? завод? Звичайно, фрукти! Яблуні дерева, груші, сливи і сливи Сибірського і Уралового вибору не тільки можливі, але і необхідні.

Публікація від Еден Сад Центр (@sadovyicentredem)

Добрий день сосний Зверніть увагу на ялинку і сосни.

Також цілком можливо прикрасити сад стрілою, тую, ялівцем, кленом, попляром і коробкою. Вони добре вживуть в теплі літні сонячні ґрунти, які рясно поливають осінньими дощами. Але посадка дуба і берези слід відкласти до весни.

Публікація LANDSHAFT Design (@palitralandshafta)

Це цілком можливо. рослинна муфтай Не забудьте кущі троянди. Вони кущі, не дерева, але ще люблять посадку восени. При посадці цих рослин важливо не знищити кому і не висихати кореневу шию.

Опубліковано Sadki Nursery (@pitomniksadki)

З посадкою абрикоса, персика, вишні, мигдаль, краще чекати до весни. Осінній посадка саджанців цих рослин можлива тільки в південних регіонах, але також не гарантує високу виживання.

Хочу дізнатися, чому смарт-літці садять гірчицю восени. Всі садівники на помітці!

Публікація від Green Contour Nursery (@zkontur)

Тепер ви знаєте, коли рослинні дерева восени і як це зробити правильно. Вода не буде проблемою. Настає осінній дощ. Природа розумна, ніж будь-який, навіть найдосвідченіший агроном!