14
До моєї неприємності я зроблю чоловіка намагатися шматок торта, ate половина миттєво.
П'яний. родзинки Я варю за рецептом Ольги Матвей, для якого вона дуже вдячна. Бакінг для сім'ї вчора. Оздоблений останній шматочок вранці! Чоловік розсипається в хвалі.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки "Сулі" домашній пиріг з родзинками і горіхами. Як виглядає кекс в ріжучі!
Райзин і горіховий пиріг Інгредієнти
Підготовка
Ось відео рецепт. Ольга Мавей, спасибі за вашу роботу. В першу чергу я готую за рецептами, і все добре йде!
про:blank
Також я пропоную, як зробити яблучний пиріг з горіховою крихтою. Він просто розтоплює у роті!
Раїзин пиріг І горіхи виходять пишними, високими, помірно солодкими, з горіховим ароматом. Смачний! Крім родзинок можна додати висушені вишні або будь-які інші сухофрукти до пирога, але з родзинками він виходить краще.
Обов'язково спробуйте приготувати його, будинок обов'язково оцінить ваші зусилля. Я хочу поділитися своїм улюбленим рецептом. горіх!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки "Сулі" домашній пиріг з родзинками і горіхами. Як виглядає кекс в ріжучі!
Райзин і горіховий пиріг Інгредієнти
- 100 г горіхів
- 4 яйця
- 390г борошна
- 200 г цукру
- 150г вершкове масло
- 100г родзинки
- 1,5 ч.л. розпушувача
- щіпка
Підготовка
- Збийте яйця щіпкою солі, щоб збільшити масу в обсязі.
- Додайте цукор в масу і збийте його знову, потім додайте розтоплений вершкове масло. Подивитись її акуратно.
- Додати розпушувач до борошна. В одній дозі додайте сухі інгредієнти до яєчної маси. 792598
- Промийте і сушіть родзинки заздалегідь. Подрібнювач подрібнити горіхи до крихкості. Додати горіхи і родзинки до тесту. Дивитися його.
- В результаті тісто необхідно виходити важко і щільніше. Поставте його у форму, покриту пергаментним папером. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за годину. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Перед подачею торт повинен бути охолоджений протягом 15 хвилин. Верхній пиріг можна злегка порошокй Бодибилдерши!
Ось відео рецепт. Ольга Мавей, спасибі за вашу роботу. В першу чергу я готую за рецептами, і все добре йде!
про:blank
Також я пропоную, як зробити яблучний пиріг з горіховою крихтою. Він просто розтоплює у роті!
Раїзин пиріг І горіхи виходять пишними, високими, помірно солодкими, з горіховим ароматом. Смачний! Крім родзинок можна додати висушені вишні або будь-які інші сухофрукти до пирога, але з родзинками він виходить краще.
Обов'язково спробуйте приготувати його, будинок обов'язково оцінить ваші зусилля. Я хочу поділитися своїм улюбленим рецептом. горіх!
Що відсвяткувати Новий рік водного тигра з різними знаками зодіаку
Радянські зірки фільму не були названі як ми звикли бути.