16
Мій чоловік залишився на місяць, не їсти солодощі, але він не може протистояти мій гарбузовий пиріг.
Зробіть найсмачніші випічка осені. Насос млинці Ви можете приготувати сніданок, вечерю або подавати чай гостям. Ця яскрава, ароматна сироватка-пампкіна легко приготувати. Цей торт обов'язково прикрасить будь-яку чайну вечірку!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузовий пиріг з сиром. Ви не помітили, навіть якщо ви не любите гарбуза!
Пиріг гарбуза з сиром Інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати торт "Сударина" з гарбузом і конденсованими. Неймовірно ніжний тісто, ароматна начинка!
Пиріг гарбуза З сиром виходить помірно солодкий, вологий, незрівняний і одночасно дуже ніжний! Можна подавати навіть без карамелі, просто декорувати зверху цукровою пудрою або гарбузовим насінням.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузовий пиріг з сиром. Ви не помітили, навіть якщо ви не любите гарбуза!
Пиріг гарбуза з сиром Інгредієнти
- 500г гарбуз
- 500г сир
- 3 яйця
- 150г цукру
- 100г борошна
- 60г вершкове масло
- щіпка
Підготовка
- Запікати гарбуз в духовці заздалегідь. р.
- У зручному контейнері покласти запечений гарбуз і сир. Зріжте блендер на однорідність.
- До гарбузової маси додайте цукор і м'яке вершкове масло. Стирайте його знову. р.
- Додайте борошно в сирову масу. Подивитися його. Один по одному, додайте яйця, ретельно збиваючи все на однорідність. В результаті з'явився пишний, товстий, але рідкий тісто.
- Покрийте форму для випічки пергаментним папером або змащуйте все маслом. Залийте тісто. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 55 хвилин.
- Можна прикрасити торт. кухарй Щоб приготувати карамель, подрібнити 200 грам цукру в сковороді. Залийте до цукру 100 г теплого молока, перемішайте. Додайте щіпку солі і якийсь ванільний цукор. Близько 30 секунд нагріваємо масу на вогонь, а потім знімаємо її з вогню і додаємо 50-60 грам олії. Подивитися його.
- Леа. карамель І посипаємо гарбузове насіння. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати торт "Сударина" з гарбузом і конденсованими. Неймовірно ніжний тісто, ароматна начинка!
Пиріг гарбуза З сиром виходить помірно солодкий, вологий, незрівняний і одночасно дуже ніжний! Можна подавати навіть без карамелі, просто декорувати зверху цукровою пудрою або гарбузовим насінням.
Маленькі собаки, з якими можна часто ходити, вони комфортні в квартирі
Ординар Хрущов перетвориться в абод розкоші, гості пройдуть як в музеї, якщо послухати інтелектуальний дизайнер.