11
З яблук в духовці не запечена, перемішати все, викласти в цвіль, а потім покласти в морозильну камеру.
Не варити десерт з яблук в духовці, перемішати все, викласти в цвіль, а потім заморозити в морозильній камері. Ця солодкість оцінить всі прихильники здорового харчування! У десерті. немає цукру і борошнаАле є свіжі яблука, дати, горіхи і мед.
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам, як зробити яблука, дати і горіхи легко готувати і десертиякі можна зберігати протягом тривалого часу. Неможливим є розбити!
1280776
З яблук в духовці Інгредієнти
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Я люблю готувати за рецептами, все завжди виходить вперше.
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом сирної запіканки з гарбузом. Це виглядає настільки спокусливим, що він може сміливо брати центральну стадію на святковому столі!
Десерт яблук в духовці, звичайно, смачний, але ця солодкість ще простіше готувати. Я подрібнила все, кладемо її в млинці цвіль і заморожують її. А коли ви хочете щось солодке, ви просто зробіть його з морозильника і насолоджуйтеся ним. солодко солодкий і такий корисний десерт.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже дякую за цю дієту!
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам, як зробити яблука, дати і горіхи легко готувати і десертиякі можна зберігати протягом тривалого часу. Неможливим є розбити!
1280776
З яблук в духовці Інгредієнти
- 200 г дат з кісткою
- 200 г горіхів
- 1 ст. л. лимонного соку
- 2 яблука
- 1 ст. л.
- 2 ст. л. родзинок або сухої журавлини
- 1 ст. л. мед
- 0,5 ч.л. корицею
Підготовка
- Промийте дати під проточною водою. Вийняти кісточки з дат, а сама маса ділиться на 2 частини. Один буде йти на підставі, а другий - за начинку. Для начинки потрібно залити теплою водою.
- У мисці блендера надягають в духові горіхи. Подрібніть горіхи в кришку, потім додайте решту половину дат до них і подрібніть все знову блендером. Щоб зробити процес простіше, додайте трохи води в чашу блендера.
- Форми для муфінів масло, а потім покласти в них трохи дати пасту. Це основа десерту. Пальці випрямляють тісто по всій поверхні форм.
- Для начинка Отримати воду з замочених дат. Поставте їх в чашу блендера і подрібніть. Очистити яблука і вирізати кубики. Обприскуйте яблука лимонним соком, щоб вони не вийшли темними. До яблук з датами додати родзинки або журавлину, кориці і мед. Подивитись його добре. (Б)
- Покласти фарш на прес-формах. Обгорніть форми з десертом в харчовій плівці і вставте в морозильну камеру протягом 2 годин.
- Цей десерт можна зберігати в морозильній камері до 2 місяців. Отримайте кекси з морозильника 10 хвилин до подачі. Бон привіт!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Я люблю готувати за рецептами, все завжди виходить вперше.
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом сирної запіканки з гарбузом. Це виглядає настільки спокусливим, що він може сміливо брати центральну стадію на святковому столі!
Десерт яблук в духовці, звичайно, смачний, але ця солодкість ще простіше готувати. Я подрібнила все, кладемо її в млинці цвіль і заморожують її. А коли ви хочете щось солодке, ви просто зробіть його з морозильника і насолоджуйтеся ним. солодко солодкий і такий корисний десерт.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже дякую за цю дієту!
Charismatic Andrei Sokolov приписав десятки романів, але тепер він гордо один відповідає віку.
Дійсно благородні жінки не рівні красуні з Instagram, беручи, що це нижче їх гідності.