14
Чудово смачний морквяний торт, який пробував на італійському святі, не за що-небудь Болонья називається кулінарним столицею Італії
Восени лікарі рекомендують вживати сезонні фрукти і воски, щоб забезпечити організм необхідними вітамінами і мінералами. Це просто те, що їсти овочі нудно. Я хочу щось смачне, тепле і ароматне. Тому восени пироги і charlottes з гарбузом, яблуками і морквою користуються такою популярністю. Сьогодні Я покажу вам, як зробити смачний морквяний пиріг в духовці, який подолати осінній синець. Моя тітка колись поділилася рецептом торта після приїзду з Італії. Морквяний торт називається Торта di carote.
Морква містить вітаміни B, E, PP, K і є аскорбінова кислота, яка важлива для нашої імунної системи. Крім того, що морква корисно, вони чудово полягають в тортах, муфінах і пирогах. Коли морква запечена, вони стають солодкими і тастрими. Ось чому вона так хороша в солодких випічках. Сьогодні готуємо торт з морквою і сметаною.
інгредієнти
Підготовка
Енергетична цінність пирога моркви нижче, якщо вона виготовлена з цільного зерна борошна або вівсяного борошна. А замість цукру можна додати запашку за смаком. А талія буде на місці, і задоволення їжі не буде переповнена. Ви зробили морквяний торт зі сметаною ще?
Морква містить вітаміни B, E, PP, K і є аскорбінова кислота, яка важлива для нашої імунної системи. Крім того, що морква корисно, вони чудово полягають в тортах, муфінах і пирогах. Коли морква запечена, вони стають солодкими і тастрими. Ось чому вона так хороша в солодких випічках. Сьогодні готуємо торт з морквою і сметаною.
інгредієнти
- 300 г моркви
- 200г борошна
- 3 яйця
- 150 мл рослинної олії
- 170 цукрів
- 10г ванільний цукор
- 10г розпушувач
- 1 щіпка солі
- 100 г чорносливу
- 400г сметана
Підготовка
- Подрібніть моркву в дрібній тертці. Зніміть насіння з чорносливу і запаріть його в окропу. Потім виріжте чорнослив на невеликі шматочки.
- Потім в глибокій мисці змішати 3 яйця, 140 г цукру, сіль, рослинне масло і чорнослив.
- Замочити борошно і додати ванільний цукор. Замість борошна вищого сорту використовується цільне зерно або борошно з вівсяного борошна. Змішайте всі інгредієнти добре з вінком до однорідної. Варто густе тісто.
- Дно хлібопекарської пресформи покривається папером. Залийте тісто на форму 24 см. Ви можете використовувати більшу форму діаметра, але після того, як торт буде плоским.
- Випікайте торт на 180 градусів в попередньо розігрітій духовці в 45 хвилин режим удару. Перевірити готовність зубцем.
- Поки торт запечений, готуємо вершки. Подрібніть 30 г цукру в кав'ярні або використовуйте готовий цукровий пісок. Змішайте його зі сметаною, або краще - вдарив міксер.
- Коли торт готовий, остудіть і залийте безпосередньо в прес-форму сметану. Я люблю торт з торта. Просто порізати торт навпіл і змащувати середину сметаною. І кладемо вершки зверху. Поставте торт в холодильник на кілька годин. Але можна також їсти теплими з чаєм. Допоможіть собі.
Енергетична цінність пирога моркви нижче, якщо вона виготовлена з цільного зерна борошна або вівсяного борошна. А замість цукру можна додати запашку за смаком. А талія буде на місці, і задоволення їжі не буде переповнена. Ви зробили морквяний торт зі сметаною ще?
Матчі головоломки стати логічною гуру
Як зрозуміти, що людина ревнощів і поганих речей за спиною, схильних бути близьким