14
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже просто і швидко готувати. В той час як яйця кип'ятять, ми розрізаємо інші інгредієнти, всього за 20 хвилин - і вечеря для двох готових.
Р
Салат з томатами та ковбасними інгредієнтами
Підготовка
Якщо ви порізані овочі або в останні хвилини виявилося, що немає квасу або кефіру під рукою, приготуйте салат «Окрошка» за нашим рецептом. Склад інгредієнтів для неї практично однаковий, як і для окрошки. За смаком трохи подобається Олів'є. Однак свіжі огірки і помідори, зелені цибулі і кропу роблять її соковитою, світлішою і свіжою.
Р
Салат з томатами та ковбасними інгредієнтами
- 2 яйця
- 100г ковбаса
- 2 помідори
- 5 грибів
- петрушка і зелена цибуля
- 1 ст. майонезу
- 1 ст.л. рослинної олії
- море-солод
Підготовка
- Важкі яйця. В той час як яйця варені, інші інгредієнти можна зрізати.
3610Р. 4200Р. - Безкоштовно ковбасу з оболонки і вирізати кубики.
- Вимийте помідори, висушіть паперовим рушником, видаліть ріжучу і виріжте кубики.
Р - Прохолодити варені яйця, очистити і відрізати кубики.
- Поставте його в салатні страви.
- Миємо і подрібнюємо гриби з пластинами. Рост в рослинній олії протягом декількох хвилин з обох сторін, до золотистого. Помістіть його на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
- Миємо зелень. Додайте обсмажені гриби і зелень до салату.
- Додаємо майонез, ретельно перемішуємо. Залийте перед подачею так, щоб помідори не віддали занадто багато вологи.
- Бон привіт!
Якщо ви порізані овочі або в останні хвилини виявилося, що немає квасу або кефіру під рукою, приготуйте салат «Окрошка» за нашим рецептом. Склад інгредієнтів для неї практично однаковий, як і для окрошки. За смаком трохи подобається Олів'є. Однак свіжі огірки і помідори, зелені цибулі і кропу роблять її соковитою, світлішою і свіжою.
Я був впевнений, що мій мама принесе мені гроші, але вона була все в супермаркеті.
Де одягати родичів, які летять на небо