Я їсть гарбузові млинці, я стояти на вагах і блискі з щастям, є результат.

Вона сказала, що сонячне світло необхідно для гарного ранку. Де його отримати, якщо осінь похмуро і темно? Право! Зробіть його в домашніх умовах самостійно! Млинці гарбуза просто блискучо справляються з цим завданням.

Я роблю їх за рецептом мого канадського друга. вона переїхала в Торонто 15 років тому. Lena радує поїсти ці солодкі, смачні млинці Це з кленового сиропу, і я доповнює його медом або варенням або сметаною.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як млинці гарбузове пюре. Для яскравого і затишного дайвінгу восени!

гарбузові млинці інгредієнти
  • 100 г борошна
  • 100 мл кефіру (або молока)
  • 450г сирий гарбуз
  • 2 яйця
  • 3 ст. меду
  • щіпка
  • гарбузові горіхи

Підготовка
  1. Наріжте гарбуз на шматки і покладіть його на горщик, покритий пергаментом. Запікати гарбуз на 180 градусів за півгодини.

2. Подрібніть гарбуз для пюре з блендером. 346590

3. Додайте 2 яйця, борошно, щіпку солі. Ви можете взяти будь-яку борошно. Я люблю з кукурудзою, але можна додати рис або жито, це теж цікаво.

4. Залийте кефір або молоко, додайте мед. Стирайте все разом.

5. Посмажити млинці в сухому, добре розігрітому каструлі з двох сторін до ірдиного кольору. 331894

6. Покладіть млинці поверх одного. Вони можуть бути зверху. пердятНасіння гарбуза, мед. Також можна злегка посипати кокосові стружки. Це смачно, я рекомендую його з серця!

І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Холі Паулі." Дуже простий і доступний для того, щоб показати весь процес приготування таких млинців.

про:blank

Також я пропоную ознайомитися з інструкціями приготування гарбуза торта. Для затишних зборів з чаєм каміном!

Склад тесту можна регулювати за смаком. Не люблять солодощі, додають більше солі, якщо потрібно спичність, додайте корицю, кардамону або меле імбир на гарбузову суміш. Замість цукру в рецептурі - мед, але можна додати цукор. Не боятися спробувати і експериментувати.

Таке гарбузове млинці сподобається як дорослим, так і дітям. Млинці на молоці стануть сніданок Або вечерю!