Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг.

Кукурудза була імпортована в Європу наприкінці XV століття з Центральної Америки. Смачна і ситна культура, кукурудза швидко приймала в нові землі. Його корисні властивості помітили довго, а з того часу кукурудза використовувалася не тільки для їжі, але і для лікарських цілей.

Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг.

ДепозитФотогалерея

Коб кукурудзи з фруктами-гранами розтирається в тонких шовковистих нитках - стигма. Стигми вирощують навколо стовпчика кукурудзи під верхнім зеленим листям. Вони повинні збиратися, коли кукурудзяний коб набуває молочного білого кольору. Кукурудзяні стигми необхідно смужити руками, а потім висихати в відкритому повітрі або в спеціальних пристроях.

Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг. р.

ДепозитФотогалерея

Властивості кукурудзяних стигма Кукурудзяні стигми містять багато корисних речовин. Жирні кислоти, ефірні олії, вітамін С, пантотенні кислоти і аскорбінові кислоти будуть корисними для всіх систем вашого тіла.

ДепозитФотогалерея

Оздоровчі властивості кукурудзяних стигм Вони допомагають використовувати їх для боротьби з різними захворюваннями.

ДепозитФотогалерея

Традиційна медицина використовує кукурудзяні стигми для лікування жовчних захворювань, гепатиту і холецистититу. Також кукурудзяні стигми прекрасно справляються з ожирінням, оскільки аскорбінова кислота, що міститься в них, прискорює обмін речовин, а ясна зменшує рівень цукру в крові.

ДепозитФотогалерея

Використання кукурудзяних стигматів допомагає зменшити апетит, боротися з кравками для солодощів. Якщо ви додаєте до фізичного навантаження, додаткові фунти будуть йти ще швидше!

Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг. р.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" пропонує вам 3 способи використання кукурудзяних стигма для схуднення.

1. Відвар кукурудзяних стигм
    1 ч.л. кукурудзяні шовкові бухти 250 мл окропу і потіти в водяній бані протягом 5 хвилин. Отриманий бульйон охолоджують і проціджують через сито. Приймайте 1/3 склянки 5 хвилин до їжі. Відвар знизить апетит і допоможе наситити швидше. Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг.

ДепозитФотогалерея

Настій кукурудзяних стигм
3 ч.л. кукурудзяних зливів заливають 250 мл окропу і наполягають 15 хвилин. Можна додати 1 ч.л. подрібнених листя лінгоновини настій. Приймати 100 мл 4 рази в день. Настій має сечогінні властивості, добре знімає зайву рідину з організму, знімає набряк і успішно бореться з целюлітом. Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг.

ДепозитФотогалерея

Кукурудзяний шовковий чай
Візьміть 1 ст.л. листя смородини, 1 ч.л. чорного чаю і 2 ст.л. кукурудзяних стигматів. Залити окропом і дати настоятися. По собі чай тільки позбавляє від люків для солодощів, тому вам також доведеться потіти трохи - поєднати чай з низькокалорійною дієтою і вправами. Так само 1 чайна ложка кукурудзи шовку допомогло схуднути, тепер кукурудзяний шовк мій найкращий друг.

ДепозитФотогалерея

Зверніть увагу на деякі. Протипоказання до застосування кукурудзяних стигматівй Кільця мають виражений сечогінний ефект і можуть викликати суттєві втрати калію. Обов'язково організуйте додатковий прийом вітамінів.

Пам'ятайте, що будь-який процес схуднення є комплексним дією на організм, що складається з правильної дієти, помірного фізичного навантаження і позитивного ставлення.