Де розмістити залишки плитки

Кожна людина має власний підхід до оформлення будинку: хтось використовує вітражні вікна, хтось використовує шпалери, а хтось захоплює всілякі трафарети і скульптури. Але більше уваги від усього цього заслуговує мозаїка.

Як студентка факультету дизайну і архітектури я був захоплений про роботу великого Антоніо Гауді. Похід в Барселона і побачити його неперевершені творіння жити мій сон. Але створити хоча б невеликий шматочок інтер'єру в стилі його можна абсолютно будь-яким.

Мозаїка облицювання Одна з улюблених хитрощів Gaudí. Для своїх колажів він використовував фрагменти страв, кераміки, пляшок. Вишукані шедеври!

Це були ці фотографії, які захопили моє бажання створити шматок Барселони в домашніх умовах.

Витончена керамічна плитка Це відмінний матеріал для творчості. Для створення декоративних елементів як на дачі, так і в будинку, так і в квартирі.

Ця робота не вимагає спеціальних навичок, але наполегливість корисно. І якщо ви, як мені, хочете спробувати себе в цій галузі вперше, то спочатку краще вибрати щось не дуже грандіозне. Як накопичувати досвід, можна пересуватися на більш складних фентезі елементів декору.

Редакція "Сайт" Ось 25 чудових ідей для вас. Увійтий

1. Який чудовий жаба! Нагадує знаменитий сарда Гауді з парку «Гуель».

2. Оригінальне рішення для відновлення старого столу. Цікавий ефект можна досягти, додавши шар скла зверху.

3. Чудова ідея для прикраси робочого кута на кухні країни.
    41990Р

4. Ваш сніданок і вечеря в цьому столі буде ще смачним!

5. Я просто впала в любов з цим столом!

6. Це унікальна робота...

7. Над декором таких невеликих архітектурних форм чітко доводиться працювати, але результат варто!

8. Шлях зламаної плитки Якщо ви нещодавно мали ремонт і є багато пошкоджених або невикористаних матеріалів зліва!

9. Дивовижна красуня!
    674686

10. На таку лавку я хочу не тільки сидіти, але і взяти картину!

11. Про це

12. Який чудовий фрагмент зображення равлика від залишків зламаної плитки.

13. Цей вид садового дивана можна створити, якщо ви хочете. Красивий і практичний!

14. Яскраве і незвичайне рішення для фасаду заміського будинку або котеджу.

15. Завдяки поєднання кольорів, вони виглядають дуже стильно.

16. Без слів... Я не чекав такого рішення!

17. Дуже цікавий і незвичайний прийом. Натхнення!

18. Який чудовий драконфлі. Просто пам'ятка!
    р.

19. За допомогою залишків з розбитої плитки можна прикрасити практично будь-які меблі.

20. Ексклюзивні стійки для ваза: ніхто не має такого!

21. І не варто вкладати багато грошей при купівлі дорогих плиток для кухні. Ось просто чудовий варіант кухонного фартуха, який не вимагає багато витрат.

22. Такий декор не складно створити, а ефект вражає!

23. Дуже ніжний і приємний для очей поєднання кольорів.

24. Цікава ідея плюс вашу наполегливість, і реальний дизайн готовий!

25. Болісний, але дуже цікавий варіант для вирішення підкладки балконної стіни.

Комфорт в будинку створюється за допомогою дивних деталей, відібраних за смаком. А краще – зроблених своїми руками з душею і величезною любов'ю до творчості. Я сподіваюся, що ці ідеї надихнули, щоб створити свої домашні прикраси.

Після того, щоб створити такі шедеври, матеріали не складно знайти. Багато будівельних магазинів завжди мають ліву плитку або керамічну боротьбу, яка продається в якості сировини на невелику ціну. Також можна скористатися плиткою, яка ви залишили з ремонту.

Отже, все, що залишається, щоб запалити певну ідею, пропустити час для неї і почати робити це. Фантастика і створення!

Найкращі ідеї завжди є нагодою поділитися своїми друзями про цю статтю!