39
Якщо я кажу вам, що це пряний ковбаса виготовлена з, ви не вірите його. Обов'язково спробуйте!
Чи можна це дієта або застібка, часто буває, що потрібно зменшити споживання або усунути м'ясні продукти з раціону в цілому. Але не варто розпадати, тому що є чудова альтернатива апетитним шматком стейку. дієта!
Редакція "Сайт" ділиться рецептом дуже ароматної ковбаси з лентів, які містять всі речовини, необхідні для тіла. Я хочу зробити це!
Як приготувати ленти смачні Lentils дуже корисні. Невеликі зерна лентів – це скарбний раціон вітамінів, мінералів, амінокислот і рослинного білка. Ця бобова культура містить величезну кількість волоконно-розчинний, що здатний поліпшити процеси травлення і зменшити ризик раку шлунково-кишкового тракту.
Lentils допомагає підвищити імунітет і поліпшити обмінні процеси в організмі. І ленти мають дивовижну здатність: він абсолютно незвично накопичувати шкідливі для організму і токсичні речовини. Екологічно чистий продукт!
Щоб зробити здорову ковбасу, вам знадобляться прості інгредієнти і 30 хвилин. Отримати роботу!
інгредієнти
р.
Підготовка
Найкраща пісочна ковбаса з лентів поєднується з гречкою та морквою. Дуже апетитні!
Р
Не забудьте зберегти цей корисний рецепт, і в коментарях поділитися секретами приготування апетитної домашньої ковбаси.
Редакція "Сайт" ділиться рецептом дуже ароматної ковбаси з лентів, які містять всі речовини, необхідні для тіла. Я хочу зробити це!
Як приготувати ленти смачні Lentils дуже корисні. Невеликі зерна лентів – це скарбний раціон вітамінів, мінералів, амінокислот і рослинного білка. Ця бобова культура містить величезну кількість волоконно-розчинний, що здатний поліпшити процеси травлення і зменшити ризик раку шлунково-кишкового тракту.
Lentils допомагає підвищити імунітет і поліпшити обмінні процеси в організмі. І ленти мають дивовижну здатність: він абсолютно незвично накопичувати шкідливі для організму і токсичні речовини. Екологічно чистий продукт!
Щоб зробити здорову ковбасу, вам знадобляться прості інгредієнти і 30 хвилин. Отримати роботу!
інгредієнти
- 2 ст. л. лентів (присмакувати різноманітні за смаком)
- 3 ст.л. бурякового соку для кольору
- 6 зубчики часнику
- 100 мл рослинної олії
- 14г желатин
- 2 ч.л. солі
- 2 ст. хоп-сунілі
- 1 щіпка чорного перцю
р.
Підготовка
- Залийте пальці в каструлю і залийте 4 бари води. Варіть до готовності, близько 30 хвилин. Залийте воду.
- Змішайте буряковий сік, часник і спеції в блендері. В отриману суміш додайте гарячі варені ленти, сухий желатин і рослинне масло. Знову збийте добре в блендері, поки ви отримаєте однорідну масу без грудей.
- Візьміть пластикову пляшку, виріжте верхню і дно, встановіть те, що ви отримали на блюдо. В отриманому контейнері залити масу блендера і відправити його на замерзання в холодильник.
, м. Київ - Якщо ви не хочете грати з пляшечкою, можна зробити невеликі ковбаски з пальової маси, загорнути їх марлею, щоб тримати форму і також відправити їх в холодильник.
- До речі, з тієї ж ленової маси, можна зробити корисний і поживний кістіб, якщо він повністю піддається формуванню ковбас. Для цього суміш для блендера lentil необхідно укласти в глибоку пластину або форму, покриту харчовою плівкою і відправити в холодильник для заморожування. Це просто добре!
Найкраща пісочна ковбаса з лентів поєднується з гречкою та морквою. Дуже апетитні!
Р
Не забудьте зберегти цей корисний рецепт, і в коментарях поділитися секретами приготування апетитної домашньої ковбаси.
Я пішов на будинок бабусі і не міг вірити очі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Як вибрати купальник за типом фігури: корисні хитрощі для кожної жінки. Це ідеальний!