16
Бабця чекав на мене на лавці під музичною школою з гарбузовим кексом в підсумку.
Мафін гарбуза в духовці мій бабуся рецепт. Я пам'ятаю уроки фортепіано як дитина, і мій бабуся чекав мене на лавці поза музичної школи. Далі проходимо через осінньої площі і зібрані різнокольорові листя і каштани. І в домашніх умовах вони відвертають чай з цим кексом і захоплювали подарунки природи, з якого вони зробили ремесла для школи.
Захищаючи корицею, трохи кардамону, навіть в повітрі з'явилася атмосфера комфорту і тепла. Цей кекс є особливим, оскільки він повертає спогади від дитинства. І це просто ідеальний спосіб боротьби з осінньою ручкою. Яскравий, аромат!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузй Для затишних зборів з чаєм каміном!
Маффін гарбуза в духовці Інгредієнти для тіста
Інгредієнти для ганаші
Підготовка
Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як приготувати гарбузові кекси з сирним кремом. Це задоволення.
Якщо гострий манфін гарбузДля теплих розмов буде сімейна чайна вечірка. З усім серцем я рекомендую, що ви займаєте деякий час, щоб приготувати цю ароматну пасту. З його допомогою можна відчути теплу і яскраву осінь на 1000 %, незалежно від погоди зовні!
Захищаючи корицею, трохи кардамону, навіть в повітрі з'явилася атмосфера комфорту і тепла. Цей кекс є особливим, оскільки він повертає спогади від дитинства. І це просто ідеальний спосіб боротьби з осінньою ручкою. Яскравий, аромат!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузй Для затишних зборів з чаєм каміном!
Маффін гарбуза в духовці Інгредієнти для тіста
- 200г гарбузове пюре
- 1 яйце
- 10г розпушувач
- 190г цукру
- 10г ванільний цукор
- 60г рослинне масло
- 200г борошна
- 0,5 ч.л. корицею
- 100г волоського горіха
- щіпка
- горіх і кардамон на кінчик ножа
- щіпка
Інгредієнти для ганаші
- 100г карамельний шоколад
- 50 г крему 33% жиру
- жиррозчинний барвник
Підготовка
- У зручному контейнері збити яйця з цукром і щіпкою солі. Можна збити вінок вручну. р.
- Запікайте гарбуз заздалегідь, потім збити його блендером в пюре. Залийте в яєчну суміш гарбузовий пюре і рослинне масло.
- Перервувати волоських горіхів блендером на кришку. Змішати борошно з розпушувачем. Додайте спеції і подрібнені горіхи, перемішайте. Приєднуйтеся до рідини і сухої суміші. Добре перемішати до однорідності.
- Змастити форму стаканчика (У мене діаметр 20 сантиметрів) з маслом і покласти тісто в ній. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Під час охолодження кексу варто. ганашй Ви можете просто розтопити шоколад з шматочком вершкового масла в мікрохвильовці, або ви можете зробити це: покласти шоколадні стовпчики в високий скло. Крем нагрівається до температури близько 80 градусів. Залийте вершки на шоколаді, залиште його на хвилину, а потім перемішайте до однорідності. Трохи прохолодити шоколадну масу, а потім додати бажану забарвлення їжі. Хіт його блендером. Покрийте ганаш з харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин, щоб стабілізувати.
- Кашельовані чашки полів ганаш. Прикрасьте за вашим смаком і бажанням. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як приготувати гарбузові кекси з сирним кремом. Це задоволення.
Якщо гострий манфін гарбузДля теплих розмов буде сімейна чайна вечірка. З усім серцем я рекомендую, що ви займаєте деякий час, щоб приготувати цю ароматну пасту. З його допомогою можна відчути теплу і яскраву осінь на 1000 %, незалежно від погоди зовні!
Поцікавився син-в-правом, щоб дати менше грошей на маму, бо вона криється про невисоку пенсію
Валерія Золотухіна проживала двома сім’ями, але аудиторія кинула талановитий актор