19
Курячий восени від друга, який прийшов до відвідування з Франції
Зробимо м'ясо. слив і яблукоЗ цибулею і пряними прянощами, чт? Щоб зробити вечерю дійсно осінній і барвистий! Цей рецепт був знайдений в Інтернеті, і він дійсно ідеальний. Це легко, швидко, просто, як я люблю. І смак! Я не можу описати слова... Намагатися!
І не боятися цього поєднання. Пломби не дають кислості, але, навпаки, красиво доповнять м'ясо, роблять його пряним і ароматним. Я не знаю, що я хотів би зробити це блюдо: м'ясо або овочі. Все добре тут, як класичний буде сказати!
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому вам потрібно додати сантехніка і яблука. Цікаве поєднання, що кожен повинен спробувати!
1990Р. 2199Р.
М'ясо з сливами Склад
Підготовка
Я також запропоную ознайомитися з інструкцією приготування солоних маринованих слив за рецептом Ольги Матвії. Чудове рішення для сім'ї та гостей з незвичайними ароматами та ароматами на холодних зимових днях!
Подавати м'ясо з сливами можна як спекотним, так і холодним. На додаток до м'ясної страви я раджу готувати. салат, arugula, горіхи, м'який сир (смужена фета), часник і оливкова олія. Це просто харчування!
До речі, це блюдо гідне будь-якого святкового столу. Зауважте, будь ласка, сім'ї та друзів до сезону зливу!
І не боятися цього поєднання. Пломби не дають кислості, але, навпаки, красиво доповнять м'ясо, роблять його пряним і ароматним. Я не знаю, що я хотів би зробити це блюдо: м'ясо або овочі. Все добре тут, як класичний буде сказати!
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому вам потрібно додати сантехніка і яблука. Цікаве поєднання, що кожен повинен спробувати!
1990Р. 2199Р.
М'ясо з сливами Склад
- 1 кг курячого філе (або індички м'яса)
- 1 великий яблуко
- 4 санки
- 0,5 ч.л. цукру (для посипання слив)
- 1-2 зубчики часнику
- 2 сині цибулини
- 1 ст.л. гірчиця Діюна
- 1 ч.л. копчена паприка
- 2 ч.л. базиліка або прованс трави
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Ви можете взяти курячі філе, ви можете мати стегна або чверті. Шукайте те, що ви маєте прямо зараз. Курку також можна замінити індичкою. Перевірити його теж.
- Змастити курку з гірчиці Діюна, солоною і перцем за смаком. Додати копчену паприку і базилік (провансальні трави можливі). Також посипаємо курку подрібненим часником. Залиште 15 хвилин, щоб маринувати.
- Пон. маринованіНарізаємо сливу скибочками, злегка посипаємо цукром. Також тонкі кільця розрізають лука. Наріжте яблуко на дрібні шматочки.
- Змастити деко з рослинною олією. Покладіть м'ясо на нього. Для м'яса покласти цибулю, сливи і яблука. 31822718
- Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 30 хвилин, потім покрийте м'ясо фольгою овочами і запікайте ще 15-20 хвилин до готовності.
- Це, сантехніка готовий. Бодибилдерши!
Я також запропоную ознайомитися з інструкцією приготування солоних маринованих слив за рецептом Ольги Матвії. Чудове рішення для сім'ї та гостей з незвичайними ароматами та ароматами на холодних зимових днях!
Подавати м'ясо з сливами можна як спекотним, так і холодним. На додаток до м'ясної страви я раджу готувати. салат, arugula, горіхи, м'який сир (смужена фета), часник і оливкова олія. Це просто харчування!
До речі, це блюдо гідне будь-якого святкового столу. Зауважте, будь ласка, сім'ї та друзів до сезону зливу!
Що носити міні, щоб бути схожим на Kate Middleton
Лаундромат в пенсії розповів, що робити так, щоб ковдру не ковтати одяг при митті