10
Чому викласти дно форми полуниці і залити тісто
Полуниця на вершині! Не важливо, хоча. клаптути Ви можете покласти абсолютно будь-які доступні ягоди і фрукти: вишні, вишні, сливи, абрикоси, персики, яблука і не тільки ...
Не можна описати в декількох словах, це щось між пирогом, запікачем і тортом. Моя родина любить її. засупу за свій неповторний смак і цікава фактура: вона щільна, повністю не пориста і відмінно зберігає аромат ягід!
інгредієнти
Підготовка
Що таке чайні десерти? Обов'язково поділитися досвідом у коментарях!
Не можна описати в декількох словах, це щось між пирогом, запікачем і тортом. Моя родина любить її. засупу за свій неповторний смак і цікава фактура: вона щільна, повністю не пориста і відмінно зберігає аромат ягід!
інгредієнти
- 0,5 кг полуниці
- 100г борошна
- 60г цукру
- 10г сіль
- 200 мл молока
- 4 яйця
- 50г вершкове масло
Підготовка
- Комбінувати в невеликій ємності борошна, цукру і щіпку солі.
- Залийте молоко в суміш.
- Додайте 4 яйця і збийте все міксером.
- Розтопити масло, потім додати його в ємність.
- Миємо ретельно і очищаємо ягоди від хвостиків.
- Якщо ви використовуєте знімну форму, змащуйте її маслом. Якщо форма тверда, покрийте її дно кулінарним папером, а також оливіть його. Покладіть форму ягідки внизу.
- Ретельно залийте готове тісто.
- Випіканий десерт на 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Потім опустіть температуру до 180 градусів і варіть торт ще 30-40 хвилин.
Що таке чайні десерти? Обов'язково поділитися досвідом у коментарях!
Додайте пару крапель фармового розчину до води для миття підлоги. В результаті я отримую красу!
Голлівудська система легкості в тілі