Як перетворити задній будинок в палац

Максим і Марина мріяли про життя разом УкраїнськаДля дітей і для друзів або родичів, які раптово вийшли і тримають у вихідні дні.

Сім'я не змогли купити гарний дачний котедж, а їх мрія вже давно залишалася просто мрія. Але за один день вони отримали щасливий квиток.

Пара запропонував купити будівлю старої та вже частково зруйнованої сільської школи. З радістю приймали цю пропозицію і приймали угоду.

У парі три роки отримали сайт, а потім ще два роки розселення.

р.

Це стан будинку до реконструкції.

Вже під час ремонту виявилося, що будинок був частково загнатим і довелося переповнювати практично все. У парі не було багато грошей і зробив більшу частину роботи самостійно. Усі взяли участь у будівельній роботі: батьки, друзі, друзі.

Редакція "Сайт" Давайте подивимося, як перетворити сміття в Українськай Я вважаю, що це історія відмінного смаку і відмінної роботи!

1. Це те, що будинок виглядає зараз.

Це зовнішній вигляд. котеджй

2. Під час проведення перевірок школи сім'я знаходилася 4 плити, які згодом були демонтовані. З отриманої цегли, перше, що було прокладено стовпи для воріт.

3. Коли ви входите в будинок, перше, що ви звертаєте увагу на це простора передпокою з високими стельами.
    Р

Зверніть увагу на картини. Для їх створення використовуються переважно дитячі малюнки. Найдовша донька Марини та Максими займається художньою школою, а отже, зразкові батьки показують дівчину, що вони вірять в неї і захоплюють її талантом.

4. З решти цегли від старої плити викладають і невеликим підводом під сходи. Тим не менш, один недолік. Після того, як яблука зберігалися там, мишей втекли до запаху, і тепер тільки консервовані продукти в металевих або скляних банках живуть в цьому льоху.

5. Найбільший номер на першому поверсі – безперечно вітальня.

Зверніть увагу на підлогу - це справжній дерев'яний паркет. Такий підлогу сьогодні коштує дорого. Насправді це старі дошки, які перебували в мансарді більш ніж 50 років, але в вмілих руках власника будинку вони перетворилися в такий чудовий поверх.
    р.

Дуже затишний, це не так?

6. Вітальня цього будинку поєднується з їдальні.
    359268

Меблі в будинку або купується на великих знижках на продаж.

Камін виявився відкритим типом, гриль був виконаний знайомим ковалом на основі ескізів власника будинку.
    347450 р.

7. Не було бюджету для домашнього декору. Щось було привезено з старої квартири, що було передано друзям.
    Р

Кухня - гордість всієї родини. Марина, господиня будинку, продумана через загальну концепцію дизайну інтер'єру та колірної схеми. І Максим, за власними ескізами, зробив майже всі меблі.

Зверніть увагу на плиту. Він також був виготовлений власником будинку, а з нуля, але розпис духовки повністю заслуга дітей.
р.

Як вам подобається цей дизайн кухні?

На першому поверсі є також спальня власників будинку.

Я думаю, що це досить стильний і стильний.

Як діти виросли старшими, сім'я переселилася на стару квартиру. Після того, як все, важко взяти дітей до школи і на різні кола, жити в селі. Як тільки у вас є вільний час, сім'я відразу приходить до свого улюбленого будинку. Коли всі жили тільки тут, цей номер був призначений для офісу, де Максим і Марина часто працювали.
814034

Тепер це більше склада, ніж офіс. Вони доводять все, що заважає іншим кімнатам. Серед інших речей цей номер використовувався як домашньою бібліотекою.

Заправка, яка розташована на другому поверсі, також нагадує склад. Тут зберігаються лижі, санки та інше обладнання.

На другому поверсі можна побачити досить простору дитячу кімнату.

Діти в цій родині були щасливими, бо вони створили окрему ігрову кімнату для них. Однак періодично виконує функцію кімнати для уроків, а у разі додаткового гостя.
5824975

У цьому будинку ви не знайдете чарівні, вишукані і дорогі меблі, ідеальний ремонт. Але все - від плити і шаф до невеликого декору - намотується затишністю і любов'ю для кожного кута, для кожної деталі.

Що таке велике бажання, наполеглива робота, взаєморозуміння і почуття стилю допомагають втілити мрії, а для маленьких грошей.

Редакційна колегія
Я також запропоную вам ознайомитися з цікавими ідеями про те, як перетворити захаращений мансарда в затишний мансарда.
Покажіть мені, що надихнула. модель У затишному будинку для сім'ї та друзів! Якщо ми просто повинні отримати ідею і вірити в себе так, щоб наші руки почали працювати, об'єднуючи все навколо нас.