Чому кладуть чотири варені яйця на подушці фаршу?

У мене є сімейна традиція. Я варив сніданки, обіди і вечері в будь-який тиждень, але в суботу мій чоловік радує мене кулінарними порадами. Нещодавно наш улюблений став м'ясой І з причини.

Після першого приготування цей торт був любим всім в домашніх умовах, і гості перед тим, як приїхати до нас, напевно, запитайте, чи буде на столі цей смачний делікатес.

Чоловік не схожий на занадто багато з приготуванням, і цей торт є чітким підтвердженням цього. За 10 хвилин ви будете готувати її, і для випічки не більше півгодини - і буквально за 40 хвилин ви зможете насолодитися приголомшливим смаком. Головне, щоб зробити це швидко, так як торт летить за хвилину!

М'ясні пиріжки Recipe Edition "Сайт" Я приготував для вас смачний рецепт м'ясного пирога, з якого просто неможливо розбити!

інгредієнти
  • 650г свинячий фарш
  • 6 яйця
  • пухкі
  • 50г сир моцарелла
  • 15г часник
  • 35г петрушки
  • сіль
  • чилі

Підготовка
  1. Підготуйте фарш і яйця заздалегідь. Вам буде потрібно звичайний свинячий фарш (як для сміття або пельменів). Також кип'ятять варені яйця 4.
    Чому кладуть чотири варені яйця на подушці фаршу? р.

2. Додаємо в фаршу 1 сире яйце, а також сіль і перець за смаком. Вимийте, подрібніть і додайте петрушку до фаршу, щоб дати аромат і часник. Подивляйте його акуратно.

3. Наріжте моцарелла з тонкими пластинами. Вам буде потрібно близько 9 штук.

4. Прокочуйте лист пергаменту на харчовому пергаменті і покладіть на нього половину фаршу.

5. У верхній частині рівномірно розкладаного фаршу покласти 5 пластин сиру, а потім 4 цільних яйця. Покладіть залишилися скибочки сиру на яйця.
    Чому кладуть чотири варені яйця на подушці фаршу? р.

6. З решти половини м'ясного горіха утворюють кілька дрібних тістечок і починають закривати начинку яєць з ними. За допомогою ложки розподіліть залишки м'яти на всіх шарах начинки.

7. На обох вільних краях тесту ply зробіть 6 діагональних розрізів. Потім починайте утворюючи корж, закріпивши тісто у вигляді поросят.

8. Подаруйте сире яйце міксером і ретельно змастити майбутній торт.

9. Покладіть підготовлений торт в духовці, нагрітим до 180 градусів, і почекайте півгодини до повного приготування.

10. Це те, що буде виглядати м'ясний пиріг.

Пиріжки гостинність і домашнього комфорту. Спробуйте цей м'ясний пиріг на вечерю. Бон привіт!

Я також пропонуємо вам ще один рецепт м'ясного пирога - сільський пиріг на картопляному тісті. У зв'язку з великою кількістю соковитих і ароматичних начинок страва виходить незвичайно сердечно. Добра їжа на вечерю з сім'єю.

Якщо вам подобається цей рецепт, обов'язково зберігати його і показати його коханим. Після всього, такий успішний рецепт м'ясного пирога рідко зустрічається!