12
Рецепт котлета без місця
Майже кожен день в нашій родині їсть. загартованийй Що може бути простіше, ніж варення яєць на сніданок? Але, щоб бути чесним, довго вони зробили мене так дратували, що я поставив, щоб приготувати щось незвичайне з них.
Шукаю книгу моєї матері, я прийшов по найцікавішому страві - курячі яєчні котлети. Я відразу починав варіння і з'являвся. Начинка для котлета була занадто м'яко і не могла формувати плоскогубці.
Так я змінив рецепт трохи, додаючи тертим сиру картоплю інгредієнти. Обов'язково спробуйте приготувати ці ніжні яєчний млин З невеликим регулюванням ви будете любити його!
М'ясні котлети
інгредієнти
Підготовка
Смачні друзі! Не забудьте поділитися цим простим рецептом з друзями.
Шукаю книгу моєї матері, я прийшов по найцікавішому страві - курячі яєчні котлети. Я відразу починав варіння і з'являвся. Начинка для котлета була занадто м'яко і не могла формувати плоскогубці.
Так я змінив рецепт трохи, додаючи тертим сиру картоплю інгредієнти. Обов'язково спробуйте приготувати ці ніжні яєчний млин З невеликим регулюванням ви будете любити його!
М'ясні котлети
інгредієнти
- 6 яйця
- 1 пакет цибулі
- 1 пакет кропу
- 2 ст. л.
- 1 ст.л. борошна
- 1 ст.л. сметани
- 1/2 ч.л. солі
- 1 картопля
Підготовка
- Приготуйте яйця і натріть їх на велику тертці.
- Дрібно подрібнити кропу і цибулю, потім поєднати зелень і яйця в глибокій ємності.
- Додайте борошно, блиск, сіль і сметану до чаші. Стирайте все разом.
- Подрібнити картоплю на дрібній тертці і поєднувати його з яєчною масою.
- Добре замісити отриману масу. Коли суміш стає незрівнянною і липкою, сміливо відчуйте, щоб розпочати формування шпаклівки. До цього обов'язково змочити руки в воді.
Р - Посмажити котлети до іржі скоринки в рослинній олії.
Смачні друзі! Не забудьте поділитися цим простим рецептом з друзями.
Що нового: 15 найбільш модних варіантів для французького манікюру
Відповідайте 5 простих питань і ми розповімо, наскільки високе! Вибачте?