«Всі наші мільярдери є складними фермерами з уявою про сканування», - розповідає Лена Міро.

Я думаю, що я був дитиною, мій мама сказав мені, що це не добре, щоб вибрали. Але спокуса настільки великий! kolkhoz гламур Віддає навіть найвпливовіший світ. Для багатих це спосіб підкреслити багатство і достаток, але насправді це банальна без смаку. Наші багаті люди мають поганий смак.
«Всі наші мільярдери є складними фермерами з уявою про сканування», - розповідає Лена Міро.

Редакція "Сайт" з'явився скандальний Лена Міроякі ми можемо погоджуватися з. Зрозуміло, побутові жирні коти не мають смаку.

На жаль, наші мільярдери для найбільш складних колективних аграріїв з уявою сканування. Грошові кошти є пандусантом, а смак – як аудиторія «Дом-2». Заміжні дні. мільярдерй Успішність - $ 4 млрд, а весілля на рівні директора провінційного цементного заводу. Причина – ті, хто завітав гостей: Брежнев, Басков, Собчак.

Всі ці співаючі і уст-загальні персонажі можуть дозволити будь-якому покраїнському чоловіка з відносно щільною гнійною. Чи існує свічкова фабрика в Самарі? Досить для Xushad і Kolya.

Ті, хто не бовейн в дусі, навряд чи хочуть бачити на своїй весіллі Андрюшка Малахова, наклеїти в студію «Лати їх говорити» бавовні тампони в роті «рапований» Зинкам, щоб дізнатися, хто вони прийшли з.

Хто не є Джерк в дусі може захотіти бачити Стін на своєму святі, але не Xyusha. Ті, хто не бовейн в дусі, оцінюють здатність художника співати, і не підняли силікон «пушап», випадають з шийки Вери Brezhneva. Але на жаль, наш багатий хороший смак не затягуватий А замість цього понти '90s. П'ять.

«Всі наші мільярдери є складними фермерами з уявою про сканування», - розповідає Лена Міро. р.

Я дуже хотів би бачити клас людей, які встановили елегантні тенденції в Росії. Але оскільки наш «еліт» складається з багатих колективних аграріїв та сільського дискотека під керівництвом Кшишка та Андрюшка, це не буде очікувано.

Ми повинні сказати, що Lena Miro сама не дуже вишукана смак і, звичайно, не встановлюємо елегантні тренди. Але є правда в її словах. На жаль, візерунок сумний: чим більше грошей людина має, тим менш естетичний смак він має.

Як кажуть, ви можете взяти людину з села, але село ніколи не вийняте з особи. Всі понти і кальмари Вони виглядають досить смішно і знезаду. І віра в Бога, звичайно, збуджена, але хрест буде тримати ланцюжка тонше. Чоловік прикрашений модстим, незалежно від того, як затягнути гаманець.

Редакційна колегія
Який смак? Непристойні здібності або гарне виховання? Ми повинні сказати одне: почуття краси може бути і повинні бути навчені, ковані і поліпшені. Смак гармонія і почуття пропорції. Розробіть свій інтелект і об'єднайте себе з красою, а потім смак і стиль з'являться самостійно. Як сказав Коко Чанель, «Тастелесність має межі, тільки хороший смак нескінченний. й
Ви думаєте, що ваш смак і почуття стилю залежить від товщини вашого гаманця? Скажіть нам у коментарях.