19
Ви відчуваєте будь-які ознаки пошкодження? Ось як позбутися від чарівної купи в домашніх умовах.
Коли поганий Чи не залишають будинок, а благополуччя родичів щодня погіршуються, мимовільно починає думати: чи не хтось завдає шкоди? Дійсно, серед основних Увійти Ви можете спостерігати проблеми здоров'я, незадоволеність собою, небажання відвідувати храм, постійне подразнення, нервозність і страх.
Нерідко детрактори приносять шкоду не тільки конкретній людині, але і до його будинку. У цьому випадку існує кілька ознак негативного магічного впливу: постійні кварелі і скандали в сім'ї, вихованці поводяться спокійно, дивні малюнки і плями з'являються на стінах житла, холі води (якщо це в будинку) швидко втрачають свої цілющі властивості, невибагливі зайві шуми з'являються.
Щоб захистити себе і ваш будинок від пошкоджень, є три надійні способи, які наша редакційна колегія радить використовувати.
Нехай негативність обходити вас і сім'ї! Обов'язково поділитися статтю з друзями, а також приймати цей простий тест на наявність псування.
Нерідко детрактори приносять шкоду не тільки конкретній людині, але і до його будинку. У цьому випадку існує кілька ознак негативного магічного впливу: постійні кварелі і скандали в сім'ї, вихованці поводяться спокійно, дивні малюнки і плями з'являються на стінах житла, холі води (якщо це в будинку) швидко втрачають свої цілющі властивості, невибагливі зайві шуми з'являються.
Щоб захистити себе і ваш будинок від пошкоджень, є три надійні способи, які наша редакційна колегія радить використовувати.
- Спосіб No1
Цей метод допоможе позбутися від пошкоджень, які принесли на вас особисто. Для виконання обряду потрібно фото (як для документів), аркуш паперу, ножиць, клею і восковою свічкою. На невеликому бланку паперу потрібно вставити фото. Засихати його на три дні в серці так, щоб обличчя на фото виявилася назовні.
Після цього часу потрібно вирізати папір навколо фото і обпекти її горловою свічкою. У унітазу обов'язково потрібно почистити, а фото нанести в конверт і безпечно приховати. Після обряду свічка повинна обпекти до кінця.
- Метод 2
Цей обряд допоможе позбутися коханої людини від пошкоджень. Щоб провести церемонію, вам знадобиться ручна сіль і чистий лляний мішок. р.
Необхідно взяти невелику сіль, довести її до губ і сказати наступні лінії: «Я віддаю раба Божого (ім'я) від саркувальника і саркувальника, з чорної і чорної, від білого і блондина, від дівчини-холодильника, від жінки-холодильника». І так само, як ніхто не може прикусити його ліктя, так що не може перекручувати і зіпсувати раба Божої (ім'я) і не може заражати свою вітрообразну виразку.
Будьте, мої слова, міцні, скульптурні, і будьте, мої слова, одноручно не в договорі і переговорів слів шахти, губи на зубах - блокування, мій мова - ключ. І я кидаю ключ в море, я буду тримати замок в роті. Я кинув ключ в блакитне море, і прийшла блюга, підібрав ключ, вирушила в глибину моря і зносила ключ. Амен.
Сіль конспірації повинна зберігатися в будинку, де людина живе, на якому було привезено шкоду. Видаліть всі негативні наслідки і захистить його в майбутньому.
- Спосіб No 3
Для проведення цього обряду вам знадобиться горщик з вирощуванням кактуса, сирого яйця і маркеру. На яйце за допомогою фломастера слід написати ваше ім'я і покласти яйце в горщик з рослиною. У номері, де ви спите, залиште кактус з яйцем на 9 днів. За цей час яйце вбере все негативний.
Після цього яйце необхідно розбити і залити в каналізацію. Ви повинні сказати: "Я кидаю яйце, я змив." Наприкінці обряду, води і подяки кактуса.
Нехай негативність обходити вас і сім'ї! Обов'язково поділитися статтю з друзями, а також приймати цей простий тест на наявність псування.
Криза середнього віку у жінок: як прийти до умов з чим молодший і більш красивий Не кожен розуміє!
Вона більше 50 і її ніжки люблять 20-річний. Вона регулярно...