Погляд коридорів Останкіно. й

«Москва, Королева, дванадцять» - адреса, яку я пам'ятаю з дитинства. І хоча в телебаченні немає програм «АБВГДейку» і «Морнінг пошта» завжди цікаво побачити, як це зроблено, як дядько і тітка набиваються в телевізор.

«Перехрестя коридорів Останкіно...» – ця фраза рясно звучить в тремблінгових губах телевізійних фігур. По суті, є маленька романтика, довгі робочі майстерні.

Почнемо з каналом 3 павільйон. Для російського телебачення досить підходять горщики і відро для крапельної води. Вимкнено. «Петербурзькі секрети» Дія проходила в передреволюціонарні інтер'єри. Я думаю, що це навіть кладовище. Ця серія була повністю знята в цьому павільйоні, який важко уявити. Проте серійні фільми вже не виробляли в Останкіно.

499 р.

Багато телеканалів не мають власних студій, адже вони не знімають програми. У телевізійному центрі, правила першого каналу та більшість місць, які належать Ернст і Ко.

Тут народився «модний вирок». Ви вже можете почати виглядати на сцені, ми будемо говорити більше про це.

Як працює знімне обладнання телевізійних робіт – досить приваблива (в телебаченні) шоу-студія «Поснер». Але уважний читач помітить шматочок стрічки на «легі» столу, вигнуті зуби паркану і т.д. І близько... Але глядач ніколи не помітить.

У даній майстерні вони роблять Мінуси полум'я. Побачила цей телевізійний показ і перше почуття – невідповідність між розмірами приміщення і картиною видно на телевізорі. Студія набагато менша. Ми вважаємо, що програма виробляється в деяких нереальних ангарах для Boeing, але насправді це не так.

Це досить шоу «Прозоріскхілтон» і щось інше також знято тут, швидко змінюється ситуація.

р.

У мене є специфічний запах, наприклад. І все, звичайно, виглядає земляний. Гори пилу і принтів на лакованій декорації. В цілому багато чого падає і не впаде в кадр не дуже близько, тому навички операторів не беруть участь.

Студія 13, де Новини НТВ знімає, програма «Максимум». До речі, НТВ за сценаріями дивитись більше презентабельних студій своїх колег про телецентр.

272250Р.

Запис програми «Центральне телебачення» з Вадимом Закменевим (справа, ліворуч) однойменного НТВ. Ви можете брати участь у записі телевізійних програм на деякі гроші. Незважаючи на те, що вони говорять, є також мафія, просто так не отримати. Бабця. На різних шоу протягом років з'являються обличчя і спини цих бабусях. На в’їзді до телевізійного центру черги збираються з шаутами «На полі чудес» які ще? Немає, я на здоров'я.

І, звичайно, вежа за січень-сніжним водоспадом.