Чарівний, кошмарний! Томати, картопля, баклажани, болгарський перець...

Чи любить ваша родина томатний і огірковий салат? Можливо, так. Ми раді їсти помідори і картопля практично щодня, готуємо ароматні страви з баклажанів і болгарського перцю в сезоні, часто купуємо перець чилі, тому що ми чули про свої корисні властивості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не всі овочі дійсно хороші для нас. Це не про нітрати і пестициди, які можуть накопичуватися в рослинах і коренеплодах. Справа в тому, що абсолютно всі рослини з сімейства ночей містять наркотичні та наркотичні компонентиВони впливають на організм непередбачуваних способів. Натуропатії і овочеві садиби серйозно припускають, що ці рослини привозили на наші землі з Америки з причини!

ДепозитФотогалерея

Сім'я кошмара, що таке шкідливе вся в соку? По-перше, це алкалоїдний сон. Соланін – нейротрансмітер. Він впливає на нервову систему і може викликати безсоння, нервозність, головний біль і суглобів, спровокувати шлунковий кололік і серцеву аритмію. Соланін провокує депресивний стан, а також погіршує щитовидну залозу.

ДепозитФотогалерея

Чи звучить страшно? Добре, це почуття: якщо ви думаєте про це, це тютюн, який містить нікотинМи тісно пов'язані з нашими улюбленими овочами. Найчастіше нікотин міститься в листках і стеблах тютюну (концентрація в сухому листі - 0,3 до 5% за вагою). Але що був мій сюрприз, коли я дізнався, що він також знайдений в томатах, картоплі, баклажанах і зеленому перці. У менших числах, але все ще...

Про негативні наслідки вживання тютюну ми знаємо багато, але про те, що постійне використання кошмару в їжі викликає захворювання, на жаль, ніхто не пояснює. До речі, пердят Вони також відомі родичі сімейства ночей.

7952840

ДепозитФотогалерея вся в соку Вони містять калитриол. Це активна форма вітаміну Д. Кальцитриолу збільшує поглинання кальцію в кишечнику від їжі в занадто великій кількості, є підвищення рівня кальцію в крові. Кальцій накопичується в хрящі, м'яких тканинах, сухожиллях, нирках і шкірі. Це головна причина артриту і остеоартрозу!

Засновник Центру досліджень артриту та докторантури Норман Дідрес Він зацікавив у нічний час. У процесі наукових досліджень він довів, що хвороба «діівертикуліт» (захворювання запального кишечника) викликається кошмаром. Він особисто відчув, як відторгнення кошмару впливає на організм, і в результаті він створив дієту, яка перемогла артрит! "Нічові тіні" - це назва його найвідомішої роботи, рекомендую читання.

77060534

Я помітив проблему кошмару в "50-ті роки, коли мій лікар повідомив, що гострі перці можуть викликати запалення товстої кишки. У мене була операція. Як овочевий вирощувач, я почав ретельно вивчити сімейство нічних походів, а також ліквідувати ці продукти і тютюн з мого раціону.

Зникають проблеми здоров'я, в тому числі артрит, Ми помітили, що я вилікував артрит. Зберігайте свій раціон! Я вирішив допомогти іншим людям, які страждають від подібних захворювань. й

Чарівний, кошмарний! Томати, картопля, баклажани, болгарський перець... Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Розумний читач може подумати, що він дізнався лише про історію жахів. Однак, всі це підтримуються науковими дослідженнями. Для підтримки здоров'я необхідно зменшити кількість ночей в раціоні, особливо свіжі овочі. Термообробка Помідори і болгарський перець втрачають майже половину шкідливих алкалоїдів, тому краще варити їх, ніж їсти їх сирими.

ДепозитФотогалерея

Ви повинні враховувати індивідуальні характеристики вашого тіла. З віком реакція на нічний відтінок в організмі підвищується. У літньому віці люди з хворими суглобами, люди, які страждають артритом і гостю, особливо висока чутливість до нічного походу. Не рекомендується наситити раціон дітей цими продуктами. Якщо проблеми нервової системиНічний знак повинен бути ухилений! Усунути нічний відтінок слід від дієти дітей з аутизмом для поліпшення загального стану.

ДепозитФотогалерея

Мотивація, щоб відмовитися Це може стати дуже серйозним захворюванням. Але не довести ваше тіло до розгортання стану! Поставте всі продукти на цей перелік – картопля, помідори, баклажани, майже всі види перцю – на парі з тютюном. Так, складно обмежити себе в звичайному харчуванні, якщо ви зростали на картоплі з дитинства. Але нічого неможливо! Після 3 місяців їжі без ночей, ви помітите, наскільки краще ви відчуваєте.

Всі слов'янські народи були практично вимушені в раціон вся в соку! Наші предки ate turnips, морква, капуста, пшениця і відчували велику кількість. Можливо, завдяки великій кількості овочів сімейства ночей, зараз так багато різних захворювань. Алкалоіди, які є частиною нічного походу, хмарнийй Майбе Катерина II була просто на руці.

ДепозитФотогалерея

Я збираюся показати цю статтю жінці, яка відхиляє томати з усім серцем. Я не засвоюв їх, так як я був дитиною! Звісно, її тіло інтуїтивно відмовлялося від цього не найкорисніший продукт. Показати ваші друзі цієї цікавої статті. Основою нашого здоров’я є харчування, не забудьте!