Майя Гоголан зб'є рак: "Ілнес злочин!" Не є злочинцем.

Майя Гоголя Про здоровий спосіб життя, а також прихильник унікальної системи самопочуття Ніші.

Важко вірити, що Гогулан надає консультації з харчування та здорового способу життя, не маючи необхідної медичної освіти. Її книги все ще популярні сьогодні.

Майя Гоголан Майя Гоголан зб'є рак: "Ілнес злочин!" Не є злочинцем.

Ускладнена життєва ситуація під керівництвом Майи переоцінити власні погляди. Все почалося з того, що в її юнаці вона мала перші симптоми серйозного раку. Лікарі намагалися допомогти їй багаторазово, виконувати складні операції.

Але незабаром Майя віддавала, тримаючи хостування власним ліжком: судини на руках і ногах жінки лопаються, залишаючи страшні синці, і сильний біль не був видалений навіть потужними знеболюючими. Здавалося б, не сподіватися на відновлення Gogulan. Її батьки не знали, як допомогти їй.

Але один день знайомого Майя статті передруковано на 28-сторінку машинки: «Через можна вилікувати». Профілактика і лікування раку через систему здоров'я Ніші. Прочитавши текст докладно, Gogulan вирішив захопити останню солому.

Майя Гоголан зб'є рак: "Ілнес злочин!" Не є злочинцем. р.

Як тільки я прочитав і почав намагатися виконати шість правил здоров'я за системою Ніша, здавалося мені, що Бог сам подав мені цей рукопис з неба: він явно, логічно, компактно запропоновано науково-звучні методи.

8106210

Після 2 тижнів я відчував, що біль значно знизився, після 3 тижнів я зміг сидіти на стілець, після 6 тижнів я змогла їхати з третього поверху вперше і ходити по вулиці, а через 2,5 місяці я пішов працювати. Через майже два роки лежачи в ліжку, це було диво і щастя. Це перемога!

Що поставив відомий журналіст на ноги? Суть програми японського вченого полягає в знищенні не самої хвороби, але її першопричиною. Ніші пропонує приклеювання до власного способу оздоровчих вправ.

Також необхідно дотримуватися деяких правил здорового харчування: їсти тільки здорову їжу, їсти сніданком протягом години після прокидання виключно свіжі фрукти, і залишити важку їжу пізніше. Ще одна важлива нагота - пити якомога простіше.

Інші обов'язкові умови програми Nishi: контрастні процедури води, реорганізація спального місця (заміна м'якого матраца з важкою, подушкою з валиком). Звичайно, слід дотримуватися строгої дисципліни.

Дізнайтеся більше про систему Nishi з рота Майи Гогулан сама. Я сподіваюся, що це відео буде корисним для вас.

про:blank

Обов'язково поділитися цією корисною статтю з друзями, можливо, ви допоможете кому в лікуванні серйозного недуги.