Моя бабуся захотіла жити самостійно, але вона хотіла бачити своїх онуків частіше. Це те, що ми прийшли до цього...

Стародавній вік – це те, що відбувається з усіх нас найближчим часом. Коли найбільш важливі люди в житті старіють і потребують особливого догляду, то часто буває, що вони закінчуються в нутріщих будинках. Але це не те, де наші улюблені діди повинні провести свій золотий захід сонця життя.

Моя бабуся захотіла жити самостійно, але вона хотіла бачити своїх онуків частіше. Це те, що ми прийшли до цього...

Чому ви не приймаєте своїх старших батьків? Але є багато труднощів, а також. Це незгода жити разом, і різні конфлікти. Так де знаходиться цей середній грунт? Як батьки живуть з комфортним віком без конфлікту? Редакція "Сайт" Відповідайте всі ці питання.

Американський лікар і підприємець Кеннет Дюпін працював 7 років, щоб створити альтернативу нурсингу будинку. Він захотів переконатися, що батьки можуть жити поруч з дітьми, але залишаються незалежно від них. А Кеннет знайшов рішення - спеціально розроблений компактний збірний котедж, який повністю адаптований до потреб літніх людей.

Головною перевагою такого котеджу є те, що він невеликий і може бути розміщений на дворі. Це дозволить дітям старших людей завжди бути поруч і приїжджати в рятувальник у разі чогось, а літні батьки зможуть відчувати себе комфортно і безкоштовно.

Ці «погані котеджі», як і в інвентарі, вже повністю обладнані. Невелика кухня має все необхідне, до посудомийної машини. Вода і електрика підключені до основного будинку.

Будинок невеликий, але дуже функціональний. Для літніх людей обладнані технічні та медичні матеріали. Спеціальні датчики дозволяють дистанційно контролювати стан мешканців - вони передають широкий спектр даних, починаючи від температури в приміщенні і закінчуючи показниками артеріального тиску.

Душова кабіна обладнана комфортними поручнями і затишним сидінням. Це майже повністю відкрито. Цей дизайн створює найбільш комфортні умови і знижує ризик травми при промиванні.

Особливе захоплення заслуговує на місце в цьому будинку. Крім того, що ліжко красива і затишна, вона також оснащена функцією регулювання висоти.

121580

Гарний і затишний інтер'єр, багато технологічних нововведень - в цьому будинку все зроблено з турботою і любов'ю. Цей будинок відповідає тим же потребам Нурсінг-хаусТільки найближчими людьми будуть

Кеннет Дупін зробив роботу, але він не тільки зробив його для своєї родини. Такі будинки стали дуже популярними, а Кеннет вже отримав понад 3000 замовлень. Завдяки цьому багато людей похилого віку будуть забезпечені повною опікою, а їх родичі отримають абсолютний спокій.

Кеннет Дупен довів, що заява "старий для радості" Ви можете зробити це! Я думаю, що це відмінна ідея. Що ви думаєте про це? Поділитися ним в коментарях.

Не забудьте поділитися нашою статтю з друзями!