Що таке життєздатність, що такі духи не роблять?

Час, при покупці парфумів в магазині Я бачу запах з минулого. У таких випадках я пам'ятаю мій бабуся, який був неймовірною модницею. Я пам'ятаю мій сестра і я планую красти косметику з грудей Бабця. Моє дитинство пахне бузку і лілій, солодкі ноти з квітковою сливою.

ДепозитФотогалерея

У цій колекції ми познайомимо вас парфумерія Наші мами Не знаю, що Чанель No 5 і Червоний московський запах однаково! Особливістю відмітки є назви ароматів - чудові твори радянських маркетологів.

Радянські парфуми
  1. Лідер магазинних полиць - "Сибір". Це не просто кологне, це особливий смак і стиль часу. Створено як аналог французького Чипре. Ми мали міцний і стійкий аромат з нотами бергамоту, сандалу та дубового моху.

2. «Ланди срібла» – великий бюджетний варіант шемалей Ви можете придбати його в першому магазині. Постійний і помірно спокійний парфум.

3. Якщо аромат лілій занурився нам щодня, то не кожен може дозволити Червону Москву. Тарт післясмак і свінгери Основні особливості цих духів. Історія аромату починається в 1864 році, коли парфумерне виробництво Brocar і Co. презентували королівську сім'ю з «Фаворитним букетом Empress». Після революції ім'я змінилася до Червоної Москви. Згідно з легендою, популярні парфуми Chanel No 5 - копія першої, королівської версії. Правда або ні, сливи схожі.

4. Радянські духи «Карпати» мали стильний і благородний запах. Вони були зроблені у Львові.

5. Аромат «Кожна бути» створений на честь популярної пісні Едді Роснера «Майбе». Свіжий квітковий букет переважає.

6. Кам'яний квітка з'явився в 1949 році як символ переродження. Виробник - операційна фабрика "New Dawn". Особливістю стала незвичайна упаковка парфумів. В один раз аромат отримав Гран-прі на світовому фестивалі парфумів.

7. Популярний і приємний "Червоний мак", парфуми східної сім'ї з китайським ароматом.

8. Біла півонія, жасмін, цитрусові ноти - це композиція парфумів "Визнання". Вони присвячуються театру, це чудовий для краси і емоцій.

9. Парфум "Чарівний неслухняний" був сором'язливим, щоб купити через захоплюючу назву. Тим не менш, змішаний аромат ванілі і комарина користується великою кількістю жінок.

10. Наші мами та бабусі віддають перевагу квітковому запаху. «Персійський бузок», «березень 8», «Пірли».

11. Особливу увагу варто приділити подарунковим парфумам. Серед них є «Малахітна коробка», «Для миру та друзів», «Казка Рибера і риби», «Чорна коробка». Вони розглядали багатий і статусний подарунок.

12. Для чоловіків вибір був більш скромним. В основному покажуть аромати і композиції на основі них. Найпопулярніші «В польоті», «Flight», «Light of Lighthouse», «Smoke».

13. Елітні духи подаються в історії. Вони називають «Французькі парфуми радянських часів»й Як завжди в короткому поставці, вони мріяли кожній дівчини. «Золоті скіфи», «Еллада», «Ноктюрн».

Поціновувачі радянської парфумерії активно шукають її на різних ринках і аукціонах. У сучасних парфумеріях щось особливе.

Що таке рідкісні парфуми? Надішліть нам фото або назву, заповніть нашу колекцію!

Поділитися з друзями, ймовірно, серед них є цінителі красивих речей з минулого.