Якщо ви запрошуєте дизайнера для поліпшення вашого будинку?

Я люблю шпалери, так як я був малюком. Я пам'ятаю один день, я пішов в будинок друга і там! Поблизу дивана на стіні є пляж і пальмові дерева. Зараз я розумію, що вони не були особливо красивими, вони були найбільш поширеними панелями в всій стіні. Але їх розташування було так добре, і сонце і пісок так зачаровують мене! За багато років ми захопили морський пейзаж, закохували його.

Я вирішив експериментувати з яскравими фотографіями. Сучасні шпалери - родючий матеріал, який дозволяє створювати надзвичайну атмосферу в будь-якому будинку. Я вчився багато цікавих нюансів, я щаслива поділитися!

Красиві фотошпалери Живі картини Вони прикрашають будь-який будинок. Чарівна фотобанка - це місце, де можна знайти кращі шпалери для будь-якого смаку! Тепер я збираюся показати вам чудові результати.

Як використовувати фотошпалери в інтер'єрі
  1. Соковиті шпалери дозволяють приховати недоліки стін. Після всього навіть в нових будинках на стінах можна знайти недоліки. Яскравий малюнок приховує їх! Крім того, можна вибрати шпалери з різними фактурами.

Є фотошпалери з ефектом заморозків, схожих на пісок, що імітує натуральну лляну тканину. Я не чув. Особливо вражаючі шпалери, схожі на олійну картину: виглядають шикарно.

ДепозитФотогалерея

Вініловий покрив шпалер робить їх практично вічною. Такі шпалери не бояться сонця, дуже легко мити, також досить складно подряпинити щільну поверхню.

ДепозитФотогалерея

2. Ви можете замовити і друкувати навіть гомілки в темних шпалерах! Флуоресцентні шпалери Вони будуть блискати, і якщо ви обираєте успішну косметику... Обмеження снів.

Є корисна замітка: не вклейте фотошпалери, які навпроти вікна. Ви не можете уникнути голоду!

ДепозитФотогалерея
    Звичайно, дуже важливо, щоб картина на шпалерах гармонія з меблями в стилі. Якщо зображення стіни з перспективою бажано, щоб вона не була закритою шафою і поличками.

ДепозитФотогалерея
  3. І в передпокої шпалери доречні, і в вітальні! Передпокій створений для яскравих малюнків: ми не витрачаємо багато часу в коридорі, очі не встигнуть зануритися яскравим принтом.

Але як будуть виглядати гості! Хвилі часто засупу 10 токІ це не дивно. Але вам просто потрібно додати картину... Хороший, щоб побачити!

ДепозитФотогалерея

Я захоплюю ідею «секретиту». Якщо є шафа або гардеробна, в'їзд до неї можна заховати за допомогою фотошпалерів, заклеївши їх не тільки на стіні, але і на двері в ній. Ви отримаєте приховані двері, чудово вписані в інтер'єрі.

ДепозитФотогалерея
  4. Вибираємо оригінальні шпалери, не забудьте про освітлення. За допомогою красивих світильників, підлогових світильників і кокосів можна підсвітити шикарний малюнок, щоб він став об'ємним!

Деякі малюнки на шпалерах можуть візуально збільшити простір і зробити крихітну кімнату величною.

ДепозитФотогалерея

Рослинна лінія на малюнку значно просторіше.

ДепозитФотогалерея
  5. Картини на шпалерах - чудова ідея. Не вистачає зони відпочинку в будинку, а такий образ дозволить створити всі умови для відпочинку нервової системи.

Заспокійливі фотографії – це моя слабкість. Фотошпалери в квартирі Вони можуть перетворити будинок в зону, наповнену енергією. Для гарного відпочинку важливо все, що оточує нас!

ДепозитФотогалерея

Чим менше світла в кімнаті, тим світліше малюнки на шпалерах слід вибрати.

ДепозитФотогалерея
  6. Я люблю казкові і містичні мотиви, їх можна майстерно використовувати в інтер'єрі. Яскраві і соковиті фотографії можна пасти в квартирі студії для окремих різних зон. Потрібно виділити одну стіну, і всю кімнату буде грати з новими квітами!

Фотошпалери з сучасних матеріалів дуже легко доглядати, тому вони відмінно підійдуть для дитячої кімнати. Ви можете вибрати дійсно приголомшливий малюнок, який зачарує дитину, тоді як поверхня легко змивається в разі чогось.

ДепозитФотогалерея

Шпалери з зображенням пейзажу стануть центральним елементом інтер'єру, але такі, з життєрадісним принтом, пройдуть на звичайний. Яка краса!

ДепозитФотогалерея

Використання шпалер допоможе заощадити на ремонті, адже деякі з них, завдяки особливим матеріалам, здатні маскай Крім того, існує особлива техніка нанесення шпалер до каркасу і прикріплюємо їх, які не вимагають попереднього вирівнювання стін. Це теж красиве!

Поділіться натхненними ідеями з друзями, можливо, хтось почне мріяти про таке незвичайне оформлення будинку.