Як зробити в'язаний жилет без єдиного шва

Я працюю в офісі і я дуже люблю роботу. Наша команда весела і доброзичлива, і що я роблю захоплення і захоплює мене так, щоб я не помітив, як робочий день летить. Але з настанням зими, один фактор, який почав згасити мене трохи був холодним.

Не те, що він був дуже холодним на роботі, але я зрозумів, що тонка шовкова блузка була недостатньо для мене. нагрівй Я не люблю теплі вовняні светри, але жилети - просто любов. Для більш ніж двох тижнів я працював над покупками в пошуку ідеального рішення, і я знайшов його відвідуючи мій друг, який займається рукоділлям.

ДепозитФотогалерея

Не варто купувати нове, тому що іноді простіше створювати себе, заощаджуючи свій бюджет, а головне – показати творчість і бажання зробити щось схоже на це самостійно.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас простий спосіб створення стильного трикотажй Навіть новачок може впоратися!

ДепозитФотогалерея

Ця модель не вимагає шаблону, спеціальних навичок або досвіду. Пришити це стильнийВам буде потрібно вирізати трикотаж і трохи вільного часу.

Вам потрібно.
  • Увійти
  • Кошик
  • ліфчик
  • хвостовик
  • нитки в тканину тон для обробки відкритих скибочок

Зверніть увагу: ширина тканини залежить від глибини запаху полки в'язаного жилета. Рекомендована тканина: пластикова, добре в'язана тканина з еластаном, зрізи яких не розсипаються.

Прогрес роботи
  1. Помістіть тканину на плоскій поверхні з виворітною стороною вгору. Ретреат з середини навпіл ширина спинки плюс 2 см в обох напрямках. Зробіть його невеликими.
  2. З верхньої частини тканини на праву і ліву сторону, покройте 15 см і викладіть позначки. Вони повинні відповідати позначкам в крокі 1,1 км З попередніх відміток відступаємо 20 см вниз і проводимо лінію паралельно до бічної ділянки тканини. Як зробити в'язаний жилет без єдиного шва

3. На складених лініях роблять розрізи, як показано на фото. Це божевільна бути жилетами. Як зробити в'язаний жилет без єдиного шва

4. На початку і кінці кожного отвору зробіть кріплення на швейну машинку або вручну. Нарізи по всій окружності отвору можна залишити необроблену або обробити на розвороті, або, відступаючи від краю 1 см, кладуть зміцнювальну лінію на швейній машинці.
  5. Замість кнопок, як і в оригінальному, можна використовувати брош або декоративний шпилька. І форма жилета може бути змінена, закруглюючи всі кути прямокутника або малюнок і порізаючи коло, наскільки розмір тканини дозволяє. Як зробити в'язаний жилет без єдиного шва

Як видно, що справу з таким жилетом не складе труднощів. Не дивлячись на те, що я далеко від ацесу в пошиття, це займе трохи більше одного вечора, щоб зробити.

Крім того, не варто купувати трикотажну тканину, якщо у вас є кілька спіралей ниток в домашніх умовах, які не можна знайти використання для. Не забудьте подивитися цей відео про те, як ви можете створити цікавий жилет з всього трьох в'язаних квадратів.

про:blank

Ось ще один детальний майстер-клас про те, як зв'язати прямокутну спицю контрастний жилет-трансформерй Це буде функціональним і безперечно корисним.

про:blank

Такий жилет вдало доповнить ансамбль в класичному стилі або повсякденному стилі, і прикрашає його елегантною брочкою, ви легко доповнить образ елегантності.

Для тих, хто любить в'язати або навіть раз проходив спиці в руках, раджу звернути увагу на це неймовірно простий спосіб створення оригінального жилету. У такому варіанті не потрібно мудро мудро з схемами складних візерунків і візерунків. Ідеальна модель холодного сезону!

Я впевнений, що ці ідеї були корисними для вас. Бажаю Вам творчий успіх і свіжість зима! І не забудьте поділитися ручної роботи хакі з друзями, вони будуть вдячні вам.