11
Як приготувати рулон "Банкет"
Багато господині вже думають про те, що смачно порадувати гостей під час новорічних свят. Наша редакційна колегія пропонує погані родичі Українськийприготований за італійським рецептом. Зверніть увагу, що інгредієнти містять велику кількість сухих спецій, які можна замінити свіжою зеленню!
Наша сім'я готується до зимових свят протягом багатьох років. Я можу сміливо сказати, що завдяки сірому рулону м'ясний скибочок виглядає дуже елегантно.
Як приготувати м'ясні інгредієнти
Підготовка
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Наша сім'я готується до зимових свят протягом багатьох років. Я можу сміливо сказати, що завдяки сірому рулону м'ясний скибочок виглядає дуже елегантно.
Як приготувати м'ясні інгредієнти
- 1кг яловичини
- 1 цибулина
- 100мл сухе біле вино
- 400мл томатний сік
- 2 зубчики часнику
- 2 яйця
- 200г твердих сирів
- 3 ст. сухарі з білого хліба
- 1/2 ч.л. висушеного орегано
- 1/2 ч.л. сухого базиліка
- 1/2 ч.л. сушені петрушки
- 1/2 ч.л. мелений перець
- 1/2 ч.л. солі
Підготовка
- Наріжте цибулю півкільцями і замочіть часник на дрібній тертці.
- У невеликій ємності змішайте часник, паніровки, базилік, орегано, петрушки і сіль. Додайте сирі яйця, розтертий сир і перемішайте його знову.
- Після поширення м'яса на широку дошку порізати її уздовж волокон. Так само не закінчуйте, або це буде два шматки, не одне. Товщина м'яса не повинна перевищувати 1 сантиметра. Посипати яловичину.
- Помістіть начинку на м'ясо і розподіліть його рівномірно по всій поверхні. Не забудьте залишити близько 2 сантиметрів безкоштовно в одному кінці.
- Ретельно загорніть яловичину в рулоні, намагаючись зберегти начинку всередині.
, м. Київ - Затягніть рулон кулінарною ниткою.
- Покладіть цибулю в сковороді і покладіть м'якоть зверху (вшийте вниз). Залийте м'ясо з томатним соком і вином. Обгорніть каструлю фольгою і вставте її в 180-градусну духовку. Випікати рулон на дві години.
- Щоб повернути рулон скоринки червоний, в кінці випічки знімати фольгу і варити блюдо ще 20 хвилин.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Якщо батько змінив: 7 речей, які відбудуться у дитини Він ніколи не знає краще.
Сім рецептів канапе для приємних гостей