Дружина письменника і мотиваційного динаміка Ніка Вуйковича відродила близнюки на день народження.

2 роки тому, можливо, три роки тому, я бачив Nick Vujic вперше. Цей фільм шокував мене, зробивши мені багато речей в житті з абсолютно різними очима.

Я кричав. Але не з життєздатності для нього (для нього не потрібно), але з життєздатності для себе і своїх друзів. Його життя демонструє всіх нас, людей, які не бодібно вражають і шукають еліксир щастя, що для того, щоб досягти стану щастя, необхідно спочатку мати можливість насолоджуватися тим, що у вас є і навколо вас.

Назва Nick Vujic відомий багатьма. Народився без кінцівок, продемонстрував власний приклад позитивне мислення З великою силою, людина може подолати навіть найнадійніших ситуацій!

Мільйони людей по всьому світу захоплюють велику особистість Ніку Вуйську, яка, незважаючи на рідкісне генетичне захворювання, не тільки продовжує жити повноцінне життя, але й допомагає іншим людям по дорозі.

Я дуже люблю свою казку, «Ще життя може бути дивним, але ви завжди можете бути дивом іншим», - каже він. Вона звучить досить схильним до того, як ви бачите його у людини і зрозуміти, що він означає.

Nick Vujic відомий як Людина посмішки. Він подолав багато труднощів і продовжує долати їх посмішки на обличчі. Іноді він скаржав, що він втомився від посміху. І, ймовірно, не просто посміхатися. Коли він говорить перед аудиторією, він весь рух: він жестує своєю обличчям, шиєю, головою, явними руками.

Поява про те, що він не має реальних рук і ніг. Коли Нік народився, батько вирушив з материнської плати, щоб мати не бачити жахів на обличчі. Мама не збирала сина в руках протягом чотирьох місяців - вона не могла подолати депресії. Ви можете уявити, що сталося в душі батьків, які вперше народився з синдромом тетраамелі - відсутністю кінцівок.

Хоча одна невелика кінцівка все ще отримала Нік - частина стопи двома пальцями. З цією кінцівкою він навчився ходити, плавати, набрати на 40 слів на хвилину, ковзання і дошкільний майданчик.

Нік вже понад 25 країн, які говорять в різних університетах і організаціях. Він бере участь у телешоу, пише книги, виступи у фільмах. Перша книга, Життя без обмежень, була опублікована в 2010 році і перекладена на російську мову в 2012 році.

На сьогоднішній день життя 35-річного Ніка Вуйчіка реальна позитивне мислення і волі. Він мав можливість не тільки побудувати кар’єру як письменника і викладача, а й створити сімейне життя.

У 2012 році Вюзічська заміжня Kanae Miyahara. У лютому 2013 року пара мала свою першу дитину, Кісі Джеймс, а через два роки їх другий син, Деян Леві, народився. І здорові малюки.

І сьогодні видання. "Сайт" Я хочу розповісти вам дивовижну новину, яку ніку і дружину Канау зараз є дві дочки. На день народження матері народилися близнюки!

«Дякую вам за любов!» Олівія та Еллі народилися на день народження матері. Кожна вага тільки над двома кілограмами. Кане і її дочка роблять великий. Дякую, Господи! написав Нік у своїх соціальних мережах.

І якщо ви не бачили коротку плівку американського режисера Джошуа Вейгеля з Ніком Вуйським «Кіркус Метероликів», я пропоную вам дивитися це відео. Цей фільм блискучий! На мій погляд, слід побачити всі, хто коли-небудь пригнічує, що все в його житті погано.

про:blank

Я також пропонує вам 7 цікавих книг про самопізнання, філософію та психологію, які обов’язково варто прочитати. Відкрийте для себе нові правди з цими світовими лідерами.

Зняти руки і ноги, Нік Вюзік веде активний спосіб життя, пише книги і лекції, які допомагають тисячам людей. мастурбаціяРазом з дружиною він піднімає родичів і приймає дітей і щиро щасливий.

99835123

Шукаєте цю людину, ви розумієте, що кожен з нас просто не має права скаржитися на життя і особливо впаде до депресії. Що ви зробили, щоб бути щасливими?

І разом з шанувальниками цієї легендарної людини хочу побажати здоров'я своєї великої родини і привітати з народження малюків.

Чи подобається вам статтю? Повідомляйте своїх друзів про цю інформацію та діліться враженнями в коментарях.