9
Коли подавати торт без випічки «Смеральд Туртел».
Нерідко хочеться влаштувати справжній відпочинок для дітей: з яскравими кульками, життєрадісними гостями і смачним тортом. Але що робити, якщо довіра в покупках давно втратила? Право, випікати. Домашній млин! Для цього ми підготували рецепт не тільки ефектний, але й неймовірно корисний десерт "Емеральд Туртел"й
Всі інгредієнти для торта абсолютно натуральні, тому мами молодого мигдалю не варто турбуватися про наявність шкідливих барвників або консервантів.
Ківі торт інгредієнти
Підготовка
Які рецепти десертів ви знаєте? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Всі інгредієнти для торта абсолютно натуральні, тому мами молодого мигдалю не варто турбуватися про наявність шкідливих барвників або консервантів.
Ківі торт інгредієнти
- 200г сметана
- 1 яйце
- 450г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 400г сир
- 150г йогурт
- 200 г цукрового порошку
- 1 банан
- 10 ківі
Підготовка
- Приготування торта слід починати з тесту. Для цього з'єднайте сметану і яйце в глибоку ємність, потім додайте борошно і розпушувач. Змішайте тісто жорсткого кольору.
- Розділіть тісто на 8 рівних шматків і розкачати тістечка.
- Обсмажуємо торт з сковородою на середньому вогні (без рослинної олії). Зріжте тістечка так, щоб кожен наступний - 1,5-2 сантиметрів менше, ніж попередній.
- Для вершки перемішати до однорідної консистенції рубцевого сиру, йогурту, цукрової пудри та бананової пюре.
- Виріжте ківі в тонких колах.
- Поставте торт в шари: скоринка, вершки, ківі кола.
- Набряк вершки зверху і прикрасить на боках ківі, щоб зробити черепаху. Торт готовий!
р.
Які рецепти десертів ви знаєте? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Омолоджуюча гімнастика Хаду
«Мій малюк спить в повісі люка, яку я кинув себе. Я оцінив будь-яку оцінку.