Ванга пророкувала війну з Лівією

сліпий духовий продемонстрував кінець світу. Профілактика, які починають діяти. І здається, що ми говоримо про найближчі дні.

За легендою Ванга продемонструвала історію людства на 3000 років. Наприклад, події 11 вересня 2001 р. були відразу асоційовані з прогнозом Ванги, що «американські брати знизяться, зроблених залізними птахами». Вовки з куща і безневинної крові буде прокинутися річкою.

Або амортизаційний прогноз сліпої жінки Ванга зроблена в 1980 році. В кінці століття в серпні 1999 або 2000 року Курськ буде під водою, і весь світ його захопить. Думка підводного човна Курськ.

Згідно з прогнозами Ванги, 2011 р. має бути точковим поворотом на шляху всіх манкіндів.

сліпе бачення заявив, що після ядерної катастрофи, яка знищить тварин і рослин на північній півкулі, війна почнеться з мусульманською державою.
2014 – Більшість людей постраждають від абсцесів, раку шкіри та інших захворювань шкіри (наслідок хімічної боротьби).
2016 - Європа майже пустельна.
Ісламська держава буде використовувати хімічну зброю і знищити десятки держав. Після тяжкого удару люди матимуть виразки, абсцеси, новоутворення, і за 2016 рік Європа буде порожнім.

Прогнози Ванга починають діяти: ДТП на атомній електростанції Японії Fukushima-1, яка вже забруднила тонни овочів та інших продуктів харчування. Я не знаю, як він закінчується.
р.

Криза Лівії досягла свого клімаксу. Muammar Gaddafi готовий зробити все, щоб зберегти свою країну
р.

У відповідь на бомбардування НАТО країни, полковник Гаддафі обіцяв поросити Європу в крові.

«Не буде каменю в Середземномор'ї, якщо Організації Об'єднаних Націй посприяє бомбуванню своєї країни», - сказав Гаддафі.

Великобританія, Франція, Бельгія, Катар, Об'єднані Арабські Емірати, Іспанія та Італія вже приєдналися до коаліції. Gaddafi є буквально кутовим і тепер використовувати всі засоби, які можуть захистити свою країну від втручання.
На тижні тому Секретар Державної Хілларі Цлінтон знову висловив страхи, які Лівія має потужну хімічну зброю.
«Я не можу сказати, що, але я боїтеся, що Gaddafi має достатню хімічну зброю та інші непристойні пристрої», - сказав він.

Земельні літаки бомбардували два найбільших міст країни.

Ванга заявила, що Друга світова війна почнеться в листопаді 2010 року. Не дивлячись на масштабні хости, люди подумали, що цей раз був помилковим.

Але варто згадати, що листопад був підставою для всіх повстаннях в Північній Африці – багато країн провели президентські вибори, які згодом перетворилися в масові повстання.

Яка хороша новина:
Росія знову стане великою імперією, в першу чергу імперії духу. До цього не буває. Ми далеко від великої імперії. Це трохи слабкий дух. Але пошук національної ідеї підлягає. Це було одним з останніх пророків Ванги. В той час як це зробити, бабуся змащує велике коло своїми руками.