Як будувати в країні, щоб не підняти сусідів

Дуже скоро почнеться літній сезон, і з ним буде скорочений вільний час, тому що доведеться присвятити час висаджувати рослини і доглядати за ними.

Моя бабуся мала власний будинок і сюжет біля нього. Антоніна Петровна вже багато років загибла, і для батьків її важко піти, щоб доглядати за будинком і садом. Так ми почали перебудувати цей будинок затишним і котеджй

Спочатку все добре і систематично, але рік тому молода сім'я купила сусідній будинок. І він почав.

Першими проблемами було те, що їхні діти перетворюють нашу яблуню, а потім кладуть паркан 2,5 метри висоти. Він повністю відібрав цю яблуню, і з нею полуниці і гідну кількість клумб з сонця. Завжди тіні.

А коли кладуть паркан, вони зламали гілки тієї ж яблуньної дерева, і це був мій улюблений «Антонівка». На що мій чоловік сказав, що вони мали право на одягання будь-якого паркану, і що зламався - це відбувається випадково.

Цього року вони вирішили побудувати. І з якоїсь причини ми страждаємо від цього будівництва знову. Вони не будують себе, але наймають робітників, які попередили, що вони не розуміють російської взагалі, ви не познайомитеся з власниками там, і в тих рідкісних моментах, коли вони з'являються там, ми на роботі.

р.

Багато власників заміських будинків встановлюють паркани навколо свого майна, орієнтуючись тільки на власний погляд. Але такий недбалий підхід може призвести до всіляких неприємностей, які іноді доводиться вирішувати тільки в суді, а хороші стосунки між сусідами в таких випадках можуть бути забуті.

Редакція "Сайт" Я вирішив намітити світло на питання, яке паркан Можна будувати будинок без суперечок чинного законодавства і як інтерпретувати норми, адаптувати їх до умов земельних ділянок. Збережіть його, вам буде потрібно!

3250Р. 3700Р.

Найголовніший параметр при проектуванні на ділянці знаходиться відстань між будинком і парканом. Тим не менш, досить часто це питання викликає багато спорідненості.

Деякі будівельники стверджують, що досить відступати один метр і можна покласти паркан. З технічної сторони цей підхід можна назвати правильним, але норми відстані від будинку до паркану виписуються повністю по-різному.

Відстань між об'єктами в приватному розвитку регламентуються двома базовими документами. Перші з них СніП. СніП - це будівельні коди та правила, які визначають порядок планування та опис процедури підготовки проектної документації для приватного розвитку.

І другий – законодавство про нові будинки. Слід розуміти, що законодавчі документи, що регламентують монтаж парканів, зателефонують в першу чергу, щоб керувати загальним почуттям. Параметри та вимоги, що надаються в правилах, базуються на конкретних факторах.

р.

Зосереджуючись на будівництві по діючих нормах, можна захистити себе від багатьох проблем. Зменшити ймовірність можливих пожеж, виключити виникнення «земних» конфліктів з сусідами і без штрафних санкцій технічного нагляду.

Я пропоную вам ознайомитися. Вимоги до SNIPй Це ці умови, які необхідно дотримуватися при оформленні сайту!

1. Відстань між будинком і огорожею повинна бути 3 м.

2. Будь-які будівлі, такі як кришка для економії садового інвентарю або гаража, можна встановити ближче до паркану, з відстані 1 метра.

3. Якщо є птахобудинки і зношування, призначені для утримання тваринництва на ділянці, то відстань не менше 4 метрів повинна підтримуватися від паркану до них. Така ж відстань повинна підтримуватися при облаштуванні теплиці, особливо якщо планується регулярно подавати зернові культури органічними добривами.

4. Будинки характеризуються підвищеною пожежною небезпекою, такими як ванна, сауна або міні-холодильник, повинна розташовуватися 5 метрів від паркану.

5. На сайті є обмеження присутності дерев із поширенням коронок. Відстань від зовнішнього паркану до високих дерев повинна бути не менше 4 метрів.

Звичайно, є ситуації, коли земельні ділянки настільки дрібні, що їх площа просто не дозволяє дотримуватися всіх норм взаємного розміщення будівель.

У цьому випадку можна вирішити проблему, використовуючи послуги фахівців BTI, які знають всі тонкощі і нюанси. В іншому випадку, у разі виникнення конфліктних питань, адвокати повинні бути залучені.

р.

Весняна редакційна колегія практично на поріг. Тому я пропоную вам дізнатися 15 порад, які допоможуть зробити дачний котедж унікальний, не витрачаючи багато грошей і зусиль. Дотримуйтесь цих інструкцій, і ваш сад буде кращим в області.

Ви коли-небудь мали час, коли ваші сусіди розбити правила "Бузьке село"? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїм досвідом у коментарях.

Якщо ця стаття була корисною для вас, розкажіть своїх друзів про це в соцмережах.