Будь ласка, не купуйте цю рибу. Ні Продається всюди, але його слід заборонити.

Про скільки рибаХто знає. Крім того, це смачно. Риба довго була одним з основних страв на нашому столі, а також ключовим інгредієнтом в багатьох улюблених стравах.

Риба легко перетравлюється, містить омега-3 жирні кислоти, вітаміни та мікроелементи, які дуже важливі для організму людини. Але тут слід зазначити, що тільки якісний продукт покращить здоров'я.

Недавній, більше і більше в нашому раціоні панчохий І все через демократичну ціну. Багато людей думають, що ця риба міститься в соляній воді, але це не вірно.

Пангасій - це свіжа водна риба, яка живе в озерах і річках Східної Азії, переважно в річках Мекон і Чао Фрея.

Так, пангасій є комерційною рибою і є основними видами, вирощеними в басейні річки Меконг. І сьогодні видання. "Сайт" Він хоче сказати вам шок. панчохиНа основі повторних досліджень науковців.

У В'єтнамі ця риба спіймана, вирощена і з'їдається протягом багатьох сотень років. Раніше вона була доставлена майже 140 країн, включаючи Сполучені Штати, багато країн Західної Європи, Росії, України, Білорусі та інших країн. Пангасій можна знайти в магазинах як у всій формі, так і у вигляді стейків, так і у вигляді наповнювачів (у країнах колишнього СРСР).

Чи знаєте ви, що річка Меконг, в якій пангасій виведений, визнаний одним з найбільш забруднених на планеті. Виявляти арсенічні, токсичні промислові відходи та металеві домішки. Також в цю річку заливають необроблену каналізацію і всі види відходів. Крім того, продається глазур, в якій продається пангазій вода з тієї ж річки Мекон.

Ви хочете їсти рибу з гормонами росту? Потім прийшов час на пангасій. Милі власники рибних ферм перекачують пагназій з гормонами і антибіотиками, щоб риба швидко досягла необхідної ваги для продажу і більш активно розмножуються. Крім того, пангасій не подається з спеціалізованими кормами, але з різними відходами від харчової промисловості.

При навчанні м'яса цієї риби в ній були виявлені ізомери і важкі метали, а також хлорат і гексаххлорбенцен, які негативно впливають на здоров'я людини навіть в невеликих кількостях.

Росконтрол вже перевірив цю рибу і підтвердив свою погану хімічну композицію, знаходячи половину Менделєєва таблиці.

Будь ласка, не купуйте цю рибу. Ні Продається всюди, але його слід заборонити. р.

Дослідження виявили, що пангасій нездоровий Причини виникнення захворювань внутрішніх органів, найчастіше печінки. На сьогоднішній день продаж цієї риби заборонений в багатьох країнах Європи, Америки та Канади.

Чому вводять в наші країни і отруюються? Відповідь проста: це одна з найдешевших риб. Це, мабуть, найважливіший фактор вибору продукту, правильно?

І нарешті, я хочу додати, що пангасій не містить омега-3 жирних кислот і багато інших поживних речовин, які так присуджені в рибі. Незважаючи на гідний смак, філе цієї риби є надзвичайно шкідливим для здоров'я, тому будь ласка, не купуйте його! Щиро дякую!

Щодня ми приїжджаємо до супермаркету і знаходимося з проблемою вибору. Реклама роздрібних мереж говорить про широкий асортимент смачних і корисних продуктів. На практиці багато покупок замість пільг принесуть лише погані здоров’я.

Тому я пропоную вам ознайомитися з переліком найбільш шкідливих продуктів, які можна знайти на полицях наших супермаркетів і дізнатися, як їх можна замінити.

Після цієї інформації я обов'язково віддаю перевагу іншим. риба І, шановний читач, я консультую вас занадто. Що ви думаєте про це? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях.

Про нас Це повинно бути відомо всім, хто вам сподобається здоров'я.