Який подарунок зробити з розбитої парасольки

Дуже скоро прийдуть 8 березня - дивовижне свято весни і фемінності, яке так чекає на все ярмарок сексу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Цього року я хочу порадувати сім'ю - маму, бабуся і сестра - з чимось незвичайним і красивим, щоб цей прекрасний день запам'ятався надовго.

І мій друг Ольга допоміг мені знайти підходяще рішення. Що я бачив в своєму будинку на двері надихнув свою творчість. Це оригінально. квітковий Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Головний матеріал для творчості ви будете служити старою парасолькою. Я впевнений, що в будь-якому будинку є той, який не був використаний для його призначення протягом тривалого часу.

р.

Які квіти. До речі, квіти в цьому випадку можуть бути використані і штучні, щоб не виникало проблем з поливом. А всього за п'ять хвилин можна зробити квіткову композицію, яка ідеально впишеться в інтер'єр будинку або стане яскравим і незабутнім подарунком.

Редакція "Сайт" Я приготував 11 дивних ідей для вас. парасолькай Чудова прикраса, яку можна зробити абсолютно всім, не гірше ніж досвідчений флорист!

1. Замовити квітковіВам знадобиться парасолька, стрічка, сухий оазис і сезонні квіти. Добре підійдуть тюльпани, хризантеми і мимоса. Трохи відкрийте парасольку і покладіть на дно оазису, попередньо змочивши водою. Ззовні закріпити її стрічкою, вибираючи відтінок в тон квітів, а потім сформувати букет ваших улюблених квітів. Додайте додаткову стрічку до ручки парасольки, щоб повісити склад на двері. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

2. При створенні композиції не забудьте про гармонійне поєднання кольорів і намагайтеся підтримувати загальну спрямованість і стиль. Візерунок на парасольці і квіти, які ви будете використовувати для складання ikebana, повинні доповнювати один одного і разом створити красиве декоративне рішення.

3. Така парасолька чітко вказує на вишуканий смак власника. Дуже ніжний і романтичний!

4. До того ж принципу можна створити різноманітні квіткові композиції і вінки, які стануть відмінним варіантом для святкового декору. Це найпростіший спосіб привезти весняні ноти в інтер'єр вашого будинку! 413.44 км

5. І це композиція стане ідеальним доповненням, наприклад, альтанок.

6. Я хочу, щоб зробити все, що для сім'ї.

7. Дивовижна красуня!

8. Якщо у вас є садова ділянка і свої клумби, обов'язково використовуйте можливість прикрасити будинок таким чином.

9. Моє захоплення поза словами!

10. Також можна використовувати живі квіти для прикраси. У цьому випадку ємність води необхідно помістити в парасольку, щоб букет довше залишився свіжим. Живі композиції виглядають дуже ефектно!

11. Я впевнений, що цей подарунок буде любим і запам'ятовується будь-якою жінкою.

У календарі вже весна, яка трохи пізніше поперстить нас дощом. І так як ми говоримо про парасольки, я пропоную вам ознайомитися з корисними хитрощами, які обов'язково будуть корисні при виборі нової парасольки.

Я сподіваюся, що ви були натхненні цієї чудової колекції. Поділіться ідеями створення. квітка-гречка З вашими друзями, можливо, один з них хоче створити щось, як це для вас. Нехай краса і щаслива дивиться навколо себе!